Anchete

EXCLUSIV Vlad Nistor, împachetat de Serviciile Secrete ale Statelor Unite. CEO-ul CoinFlux este reţinut şi urmează să fie extrădat!

Noi detalii apar în urma descinderilor din Cluj-Napoca, efectuate de Serviciul Secret al Statelor Unite în colaborare cu procurorul Cosmin Daniel Hălălău de la DIICOT Structura Centrală. Americanii au obţinut un mandat de aducere pe numele lui Vlad Nistor. Tânărul clujean este reţinut pentru 24 de ore la Bucureşti, urmând ca mâine să se judece cererea de extrădare a acestuia şi predarea lui în mâinile celor de la USSS.

Reamintim că DIICOT România NU controlează acest dosar.

Mai mult, Tribunalul Bucureşti a aprobat fără probleme mandatele de percheziţii cerute de USSS. Totodată, pe mandatul de aducere emis de procurorul Hălălău se menţionează că „NISTOR VLAD CĂLIN nu a fost citat la audieri, din motive care ţin de interesul soluţionării cauzei”.

Potrivit surselor, americanii i-au convins pe cei de la DIICOT să îşi pună ştampila pe un mandat de aducere în care îl acuză pe Vlad Nistor de constituire grup infracţional, fraudă informatică prin sisteme informatice/mijloace de plată electronice şi înşelăciune.

Vlad Nistor va fi reprezentat de avocaţii Maria Mladin şi Anatol Pânzaru, cei care apără şi suspecţii din dosarul iniţiat de Drug Enforcement Agency (DEA – SUA) al patronilor de la Thai Terapy şi Clinica Union.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Cine este clujeanul căutat de Serviciile Secrete din SUA. Firma sa e lider pe piața criptomonedelor! Vezi ce au ridicat procurorii din locuința acestuia

EXCLUSIV Serviciul Secret al Statelor Unite face percheziții la Cluj-Napoca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *