Editorial

Ludovic Orban, îmi cer scuze pentru faza de ieri. Nu toți clujenii sunt țărănoi ca Boc și Buda

Scris de 27,350

Când știu ce aluat prost are Emil Boc în el din punct de vedere caracterial, când știu ce balon de săpun e acest țărănuș din Răchițele, UASCR-ist transformat în mare UNTOLD-ist, mi-e greu să vorbesc la București și cu bucureșteni despre felul în care este supralicitat Clujul, atât ca imagine publică, națională cât și internațională.  

Sunt ziarist, țin cu PSD, l-am luat la mișto de multe ori pe Ludovic Orban, dar astăzi simt că trebuie să îi cer scuze măcar în numele meu, ca cetățean al Clujului, pentru țărănia la care a fost supus ieri la Congresul județean al PNL Cluj.  

Țăranul din Sălaj, Daniel Buda, devenit obez fizic și financiar de prea multele mandate de deputat și europarlamentar, precum și țăranul din Răchițele, Emil Boc, la care îi dădea ta-su cu oul în cap când era premier, n-aveau cum să se comporte altfel decât țărănește.  

Să-l lași tu pe președintele Partidului Național Liberal singur în primul rând al sălii, marcând astfel, vezi Doamne, izolarea lui în marele PNL, înseamnă fie că ești un dobitoc cu studii de regie făcute la fără frecvență, fie un PDL-ist șosetar care n-are  nimic de-a față cu eleganța, fair-play-ul și prestanța unui membru al PNL.  

Ludovic Orban îți cer iertare. Eu sunt clujean de bun simț și pe mine nu mă caracterizează țărăniile. Ieri Emil Boc, Daniel Buda și din păcate Rareș Bogdan, care a legitimat grosolănia la care a fost supus Ludovic, au jignit nu numai Clujul, dar au jignit și PNL, partidul în sine. 

Ludovic Orban nu e Marcel Ciolacu. Orban, cu bune și rele, este omul care nu a părăsit PNL niciodată, care s-a dat la o parte când a simțit că e cazul, care s-a bătut cu Băsescu atunci când mulți tăceau, care a condus la victorie PNL. Nu te comporți ca janghina de provincie cu președintele PNL, chit că va mai ieși sau nu va mai ieși vreodată președinte. Fiindcă deocamdată ESTE. 

Am spus dintotdeauna: nu poți face din curvă măicuță evlavioasă, și nici PDL-ist nu poți face politician elegant. Voi, ăștia care îl tot adulați pe Boc în calitatea de membri ai PNL, crezându-l implicat în aripa Cîțu cu toată inima, pesemne că ați uitat cum țăranul din Răchițele, deja membru al PNL, făcea campanie electorală pentru cotoarba de Elena Udrea, exact când lui Iohannis îi ardeau buzele mai tare, înaintea primului mandat. Voi adulați un PDL-ist răspopit, ipocrit și trădător. Să nu uitați asta când, din întâmplare, Ludovic Orban ar putea fi reconfirmat în toamnă ca președinte. 

PS: Rusine si liberalilor “vechi” gen Abrudean ca l-ati lasat singur pe Ludovic!ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 14 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 17 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 22 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 22 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE