Politica

Cornel Udrea, despre alegerile din PNL Cluj: „Furtuna de aseară nu va spăla mizeria de comportament”

Scriitorul Cornel Udrea critică într-o postare pe facebook „mizeria de comportament” a liderilor PNL Cluj, Boc și Buda, care l-au lăsat singur pe președintele PNL, Ludovic Orban, în primul rând al sălii unde a avut loc Congresul județean al PNL Cluj.

La Cluj, înainte de furtuna de aseară, a avut loc un tsunami de apartament, apartamentul fiind PNL-ul. Alegerile locale în Filiala clujeană: deja vu, scenariul respectat, punct ochit, punct covid !

Ce m-a deranjat enorm, ca cetățean, ca locuitor de Cluj, a fost mîrlănia lăsării de izbeliște a lui Ludovic Orban, singur , pe un rînd întreg de scaune, un simbol grosier, al înclinării scîndurii spre Câțu, în calitate de viitor lider.

Printre cei aburcați pe scenă, să îi facă părul cărare acestuia, s-au aflat mulți care își datorează cariera politică la vîrf, lui Ludovic Orban ! Batistuță agitată ( cum se uita, anțărț, de jos în sus, în ochii lui Orban, gata să se dezintegreze de emoție, trimis în parlamentul european, oare de cine ?) și alții, privindu-l ciocuș și păgîn, crema și cireașa tortului pre-electoral.

Domnule Boc, ar fi trebuit să fiți de două ori gazdă primitoare: ca primar, și ca organizator al evenimentului.
Acolo, în Apuseni, chiar dacă nu îți place unul dintre oaspeți, îi dai și lui bun găzdușag și cinstire, fiindcă ți-a călcat pragul, nu îl lași în tîrnaț, cu on blid în față, să vorovească ,cu cînele dupe lanț ! !

Furtuna de aseară nu va spăla mizeria de comportament. Ce de coloane vertebrale, trestii în vînt. Caractere second-hand, conștiințe de black sunday.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *