Din oras

Lucrările de extindere și etajare la una dintre clădirile Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Danilleo” au fost finalizate (FOTO)

Lucrările de extindere și etajare la una dintre clădirile Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Danilleo” din Cluj-Napoca au fost finalizate. Proiectul a fost demarat în noiembrie 2019 și a costat 1,2 milioane de lei, bani suportați de la bugetul Consiliului Județean Cluj de care aparține spitalul.

Lucrările au fost realizate cu scopul de a restabili circuitele de funcționare și de a separa zonele administrative de cele destinate actului medical, astfel încât să fie diminuat considerabil riscul de contractare a unor infecții nosocomiale.

„Investițiile în sănătate rămân o prioritate absolută a Consiliului Județean. Lucrările recent finalizate la acest bastion al luptei împotriva tuberculozei și a altor afecțiuni pulmonare grave contribuie direct la creșterea calității actului medical și a serviciilor oferite pacienților”, a declarat Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Danilleo” are 230 de paturi pentru pacienți cu afecțiuni respiratorii. Spitalul deservește atât județul Cluj, cât și județele limtrofe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *