Din oras

Lucrari a la Cluj: gropi de un metru, in mijlocul intersectiei

Au spart, apoi au turnat asfalt; au spart asfaltul proaspat turnat, apoi l-au turnat din nou; acum l-au spart iar. Se intampla in intersectia strazilor Cardinal Iuliu Hossu cu Emil Isac si George Baritiu. Pentru a treia oara consecutiv in ultimele doua luni, muncitorii sparg intersectia apoi parasesc santierul. 

De cateva zile, la incrucisarea celor trei strazi au aparut cateva mormane de pamant amestecat cu asfalt, acompaniate de gropi adanci, ce fac si mai dificil traficul din zona. Muncitorii au spart asfaltul la inceputul saptamanii si a abandonat lucrarea dupa ce au cazut primii fulgi de zapada. 

Asa ca soferii fac acum, slalom printre gropile adanci de un metru, prost semnalizate, si mormanele de pamant adiacente fiecarei sapaturi. 

Reprezentantii Municipalitatii spun ca  lucrarile sunt incadrate in cele de refacere a tramei stradale, preconizate a fi finalizate la sfarsitul acestui an. Aceleasi lucrari la trama stradala au spart asfaltul turnat de trei ori in ultimele doua luni. 

In urma cu o luna, asfalul din aceeasi intersectie a fost ras in totalitate. Doua saptamani mai tarziu, a fost turnata o bucata noua de ciment. 

Explicatia Primariei Cluj-Napoca pentru lucrarile de atunci e cel putin hilara.

“Pe Baritiu colt cu Isac se executa caseta pentru pozarea bordurii mici de incadrare a trotuarului”, spuneau reprezentantii biroului mass-media din cadrul Primariei Cluj-Napoca. Adica se construia trotuarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *