Rautacisme

Lucan vrea sa spele putina spre Bucuresti. Pentru a-si face o clinica si pentru a fi mai aproape de ea. De clinica, la ce va gandeati?!

Veste trista pentru urologia clujeana. Bine, suntem amabili, e o veste buna, mai ales pentru bietii doctori Elec si Barbos de la Spitalul Humanitas, ca or mai putea face si ei un banut. Cica Lucan vrea sa se carabaneasca cu clinica si bagaje in Bucuresti. 

E satul de micimile umane cu care e nevoit sa interactioneze, e ingretosat de porcariile pe care le scrie Alexa, e suparat ca de luni de zile procurorii si corpul de control al Ministrului Sanatatii il cauta la momite. Gata, adio Cluj nerecunoscator, o sa ducem noi dorul facturilor de 8 000 de euro, o sa ducem noi dorul genialitatii marelui Profesor.

Se pare ca Lucan vrea sa isi faca o clinica ultra performanta la Bucale si vrea sa uite de tot ce s-a intamplat. Bine, altii zic ca vrea sa fie mai aproape de Fata cu Parul de Foc, zisa si Iubi, de care e foarte amorezat. Dar mai este o gasca de clevetitori imputiti care cred ca Buna Vestire e doar inceputul unei preventive ramaneri in orasul unde s-a consacrat profesional. Vom factura si vom vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *