General

Luat din plin de pe moped de o șoferiță care nu a dat prioritate, în Observator

Un mopedist a fost „zburat” de pe autovehicul după ce o mașină a intrat în el, ieri seară, la intersecția dintre Strada Observatorului cu Strada Lunii.

Pentru că mopedistul a fost rănit, la fața locului a fost alocat un echipaj de terapie intensivă, dar și polițiști pentru dirijarea traficului.

Șoferița de 44 de ani nu consumase alcool, dar organele abilitate au constatat că femeia nu ar fi acordat prioritate mopedului, astfel că l-a luat din plin.

„La data de 4 iulie, în jurul orei 21.10, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs la intersecția străzii Observatorului cu strada Lunii, din Cluj-Napoca.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, în vârstă de 44 de ani, care conducea autoturismul dinspre strada Lunii, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui moped, condus pe strada Observatorului de un bărbat de 44 de ani.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a informat, în legătură cu accidentul, IPJ Cluj.

foto: Info Trafic Cluj Napoca/Facebook