Sport

Lovitură pentru Ardealul Cluj. Stephan Drăghici va semna cu o echipă din Liga I: „E cel mai talentat copil pe care l-am avut”

Cel mai bun sezon din istorie pe care l-a încheiat şcoala de fotbal Ardealul Cluj nu putea rămâne fără ecouri, mai multe echipe din Liga I arătându-se interesate de jucătorii care au devenit vicecampioni naţionali la U19.

În acest context, clujenii sunt la o semnătură distanţă de a da lovitura cu Stephan Drăghici (18 ani), atacantul care a debutat deja pentru CSU Craiova, în meciul amical disputat marţi, în Austria. Jucătorul născut la Slatina a avut o contribuţie importantă la succesul viitoarei sale echipe, 3-0 cu Worgl, terminând partida cu o pasă de gol şi cu un penalty obţinut pentru olteni.

Oficialii de la CSU şi Ardealul s-au înţeles în privinţa transferului lui Drăghici, actele urmând să fie semnate la întoarcerea alb-albaştrilor din Austria. Mutarea e ca şi făcută mai ales că fostul atacant al Ardealului l-a impresionat pe antrenorul Gigi Mulţescu încă de la primul meci, astfel că ardelenii se pot felicita pentru această nouă lovitură de imagine.

„Nu-mi fac probleme că nu va reuşi în carieră, pentru că am încredere în el că va ajunge un fotbalist mare. Drăghici este cel mai talentat copil pe care l-am avut la şcoala asta, are şi un caracter excepţional, cinci ani şi jumătate cât l-am avut aici nu mi-a făcut nicio problemă. E un copil deosebit şi va ajunge departe pentru că şi caracterul îl va ajuta foarte mult”, a spus, pentru CJSport.ro, fostul antrenor al lui Drăghici de la Ardealul, Călin Moldovan.

De altfel, sezonul bun pe care jucătorul l-a avut la Cluj a fost confirmat şi de prima convocare pentru el la echipa naţională a României, Drăghici îmbrăcând tricoul selecţionatei U18 la un turneu în Italia, desfăşurat la începutul lunii martie.

De menţionat şi că Ardealul Cluj este recunoscut ca un izvor de talente pentru fotbalul mare, Mihai Răduţ, Alexandru Maxim sau Vlad Chiricheş fiind doar trei dintre jucătorii care au impresionat prima dată la Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *