Din oras

Lord of The Dance au anuntat un nou concert la Cluj

Celebrul show al lui Michael Flatley va reveni la Cluj in luna martie, la Sala Sporturilor, s-a confirmat pe site-ul oficial al companiei de dans. Initiativa de a include Clujul in turneul dansatorilor irlandezi a venit chiar din partea artistilor, entuziasmati de publicul de la festivalul TiMAF la care au fost cap de afis in 2012. 

Cel mai vizionat spectacol de dans din toate timpurile, cum este numit show-ul Lord of The Dance se va desfasura din nou in fata publicului clujean in 12 martie 2014, de la ora 20, la Sala Sporturilor “Horia Demian”. Informatia a fost deja postata pe site-ul oficial al artistilor. Reprezentatia de la Cluj face parte dintr-un turneu care mai cuprinde Szegedul (9 martie), Timisoara (11 martie), Bucurestiul (14 martie), precum si orase din Bulgaria, Rusia sau Italia.

“Cei de la Lord of The Dance ne-au contactat si ne-au propus sa includem Clujul in turneul lor din primavara. Dupa show-ul de la TiMAF (desfasurat in septembrie, 2012) ne-au spus ca le-a placut foarte mult tot ce au gasit aici, organizarea, publicul si orasul, ca au apucat sa il viziteze in aceeasi zi. Dintre toate orasele din turneul de atunci, Clujul le-a placut cel mai mult”, a declarat Bogdan Buta, director TiMAF.

Vor fi puse in vanzare intre 2.300-2.500 de bilete, la preturi cuprinse intre 100 si 350 de lei. Dansatorii irlandezi din compania initiata de faimosul Michael Flatley au reunit la show-ul de la Cluj din 2012 aproximativ 2.300 de persoane. Artistii au venit intr-o echipa de 70 de persoane, dintre care 50 au fost dansatori. Au fost cazati la Grand Hotel Napoca si organizatorul a remarcat ca nu au avut pretentii de vedete.

“Au cerut un meniu normal, fara preparate traditionale, nu erau curiosi sa incerce sa vada cum reactioneaza la anumite tipuri de preparate”, a mai spus Buta.

Iata o inregistrare de la spectacolul clujean.
http://www.youtube.com/watch?v=_ftTG2bjhQs
Spectacolul de dans al irlandezilor va fi un pre-event al TiMAF-ului. La editia de anul trecut, organizatorii au constatat ca publicul s-a concentrat intens pe cele doua evenimente mari, show-ul Lord of The Dance si concertul Parov Stelar, iar atentia spre celelalte manifestari s-a diluat. Drept urmare, au decis sa organizeze manifestari de amploare in timpul anului, iar festivalul in sine sa reuneasca activitati diverse.

In paralel cu spectacolul Lord of The Dance, cei de la TiMAF lucreaza si la un alt eveniment despre care directorul festivalului a dezvaluit doar ca este conceput pentru tineri si va avea in prim-plan un Dj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *