Din oras

Locul de unde iti cumperi cele mai cool bratari din oras

Bratari, inele, cercei si accesorii din pietre semipretioase de toate culorile, modelele si pentru toate buzunarele. Expomineralia de la Iulius Mall le are pe toate, de la cele mai simple, pana la cele mai inedite bijuterii si obiecte de decor.

Aici se vand lampe din sare de Himalaya, pietre pentru fiecare zodie, coral, pietre Swarovski si chiar lanturi cu perle. In total, peste150.000 de bijuterii, accesorii, decoratiuni si alte obiecte lucrate cu maiestrie, din minerale aparte.

Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mina, geode, cristale, lemn, pietre pretioase si semipretioase, care provin din peste 50 de tari ale lumii.

Pana acum, spun comerciantii, cel mai bine s-au vandut bratarile, care au preturi ce incep de la 7 lei. Cei mai pretentiosi dintre cumparatori pot alege, insa, accesorii ce se vand cu cateva sute de lei.

In urmatoarele zile, clujenii vor putea admira aici peste 180 de tipuri de pietre, cu forme si culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor stralucitoare si rafinate. Cei pasionati vor putea afla care sunt proprietatile fiecarei pietre, ce se potriveste zodiilor si personalitatilor lor sau cum le pot influenta starea de sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *