Sanatate

Localitățile din Cluj cu ZERO cazuri de COVID-19

Scris de 480

În județul Cluj există și câteva localități în care nu s-a înregistrat niciun caz de COVID 19 în ultima săptămână. Potrivit datelor transmise de Prefectura Cluj cu privire la incidența cazurilor de COVID la o mie de locuitori, din perioada 8 – 21 octombrie, în județ sunt câteva localități cu incidență zero. Aceste localități sunt următoarele: Băișoara, Borșa, Cătina, Geaca, Mănăstireni, Mărgău, Mărișel, Panticeu, Râșca, Recea Cristur, Sânmartin.

În Cluj-Napoca, incidența în perioada precizată anterior, a fost de 3,86 la mia de locuitori. În celelalte municipii și orașe, incidența a fost de 4,32 în Dej, 4,17 în Gherla, 1,34 în Turda, 3,15 în Câmpia Turzii, 2,39 în Huedin.

În ultimele 24 de ore, în județul Cluj au fost confirmate 273 de cazuri noi de COVID 19. Au fost efectuate 2701 teste, din care 1031 teste au fost efectuate la cerere și 1670 teste diagnostic grupe de risc. Până în acest moment s-au realizat 207.371 de teste la nivelul județului Cluj. 38 persoane sunt internate în ATI, din care 35 sunt din județ. Totalul pacienților vindecați și externați este de 1384, din care 1149 din județul Cluj.

Totalul pacienților decedați este de 111, din care 83 din județul Cluj.

În acest moment sunt internați 465 de pacienți, din care 413 din județul Cluj.

Până astăzi, 23 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 201.032 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 144.429 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.028 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  „Eu nu vreau USL”, afirmă Marcel Ciolacu: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Domnul Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman. Eu nu am dușmani, am adversari politici”
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Dragoș Damian taie avântul politicienilor: ”Muncitorilor din fabrici, șantiere și agricultură le datorăm revizuirea în sus a perspectivei de țară”
 • Acum 10 hours Din oras
  Celebra păruială din PSD CLUJ se termină în instanță
 • Acum 13 hours Eveniment
  Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat. Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia
 • Acum 14 hours Sport
  HULIGANISM: ”PUMNI ȘI CAPETE ÎN GURĂ SUB TRICOLOR” între români la meciul cu Andorra
 • Acum 14 hours Eveniment
  SINDROMUL ”DALĂ A LA CLUJ” LOVEȘTE ȘI TURDA: Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi
 • Acum 1 day Sport
  Ambele echipe de baschet, din Cluj și Oradea, pedepsite după scandalul din ”Oradea Arena”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu, după anunțul Fitch privind îmbunătățirea perspectivei de ţară a României: ”Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta”
 • Acum 2 days Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 2 days Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 2 days Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 2 days Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 days Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE