PubliNews

Liviu Ungureanu, noul director general al La Casa

Începând cu luna octombrie, Liviu Ungureanu *foto sus( este noul Director General al companiei La Casa, el preluând noua funcție după ce, în ultimii ani a condus compania românească Dacia Plant.

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani în poziții manageriale în firme din domeniul producției și comerțului cum ar fi Coca-Cola, Wrigley sau Dacia Plant, Liviu Ungureanu preia conducerea La Casa, aducându-și expertiza și experiența asupra brandului aflat în plină expansiune.

„Am acceptat această provocare pentru că am văzut potențialul acestui business, capacitatea investițională a acționarului și perspectivele de a crea un brand puternic. Îmi propun să aduc compania La Casa pe primul loc în domeniul său de activitate, să dezvolt rețeaua de magazine și să fim top of mind în mintea consumatorilor prin servicii și calitate”, a declarat Liviu Ungureanu, Director General La Casa.

Decizia adoptată marchează orientarea companiei spre inovaţie și provocările unei piețe dinamice și competiționale.

Despre La Casa

Portofoliul companiei La Casa cuprinde peste 200 de produse de brutărie, patiserie, cofetărie și gastronomie, toate fiind obținute din ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate. 

Acestea sunt puse la dispoziția consumatorilor prin intermediul unei rețele de 35 de magazine de prezentare, a 10 restaurante, cât și a diviziei de evenimente a companiei.

În 2018 cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 8 milioane euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *