Rautacisme

Liviu Mindrusca, cu ce ai gresit sortii sa ai drept ginere un betiv analfabet si isteric ca "derectorul" Ionut Geana?

Ziarele din Gherla dadeau acum o zi si un pic o veste penibila: ca PMP va fi partidul ce va da noual primar pentru comuna Palatca in persoana ilustrului necunoscut Liviu Mindrusca. De ce penibil? 1. Ca asemenea articole publicitare nu se dau sambata, cand interesul e minim. 2. Pentru ca maniera de a prezenta stirea este plina de ingamfare, ca si cum deja s-ar fi intamplat alegerea lui Mindrusca, ceea ce nici vorba.

Domnul Liviu Mindrusca insa nu e orisicine. Este socrul marelui „derector” de ziar invizibil Ionut Geana, ciorbutanezul colorat care se imbraca precum un papitoi, pretinzand ca e ditai scula, cand, in fapt, e plin de datorii ca o curva de paduchi lati.

Mare ghinion a picat pe domnul Mindrusca sa aiba un moroi ca Ionut Geana pe post de ginere. Un betiv, un analfabet, un mitoman si un isteric care, atunci cand trage la masea, se apuca sa dea mesaje de amenintare, cum a dat si azi:

Problema nu e ca Geana se crede cocos, ci ca ii afecteaza domnului Mindrusca reputatia de barbat pe care o are, ca sa nu mai zicem ca ii pericliteaza sansele, si asa mici, de a iesi primar in Palatca. Fiindca Geana il expune pe socrul sau (si, pe la spate, cand bea, Geana isi face socrul zgarcob).

 

Nascut in Mociu, domnul Liviu Mindrusca e insa un om gospodar, avand in vedere deal-urile pe care le are la APIA, fiind casatorit cu doamna Maria, cu care are o firma Limar Construct.

Acuma, pe firma asta nu e mare smecherie, Liviu si Maria Mindrusca fiind pe pierderi 6 ani din ultimii 8. 

Probabil ca abia au avut ce sa manance sotii Mindrusca in ultimii ani si au trait ca asistati sociali. De ce e important cum au stat cu banii? 

Fiindca anul trecut domnul Mindrusca a platit toata nunta lui Geana de la Wonderland. Nu a facut-o pentru Geana, stati calmi, ci pentru fiica sa, Minodora Angela. Liviu Mindrusca a aratat ca e barbat adevarat, adevarat, oricum Geana nu avea bani sa se cace in Jaguar, atata de parlit era.

Chestia cu banii va deveni interesanta in momentul in care candidatul Liviu Mindrusca isi va depune declaratia de avere. Daca vrea sa candideze (mai vedem daca o sa iasa), e obligat sa isi completeze declaratia de avere. Si, tinand cont ca e oficial de-acum ca se implica in politica, o sa il ajutam noi sa isi aminteasca de terenuri, de APIA, si chiar de mai multe lucruri peste care s-a asternut uitarea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *