Din oras

Liviu Alexa a primit la Balul Operei Premiul Special pentru Implicare in Comunitate

Salvarea de la faliment a sectiei de baschet feminin a U Cluj si implicarea in multiple cauze sociale si proiecte comunitare i-au adus lui Liviu Alexa un premiu special, aseara, cu prilejul editiei din 2016 a Balului Operei.

Liviu Alexa a lasat pe pagina sa de Facebook un mesaj dupa acest eveniment:

„Rares Bogdan mi-a acordat aseara Premiul Special al Balului Operei pentru Implicare in Comunitate. Ii multumesc lui si lui Matei Miko. Am criticat ani de zile derapajele de la Balul Operei, si cred ca pe merit, dar consider ca era un gest de trufie sa refuz premiul. 
Premiul pe care il dedic parintilor mei, amandoi crescuti la orfelinat, si care mi-au insuflat inca de mic respectul pentru cei sarmani, pentru cei aflati in nevoie.

Suntem adeseori nemultumiti cu ce avem, spunem ca avem putin, ca ne trebuie mai mult. Dar daca am da putin din putinul pe care il avem celor ce nu au nimic, acel putin ar fi TOTUL pentru ei.

Le-am urat celor peste o mie de invitati o primavara frumoasa, indemnandu-i ca anul acesta sa isi doreasca sa schimbe in mai bine Clujului, sa il improspateze cu idei noi, oameni noi, ganduri mai bune. 

Multumesc!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *