Din oras

Live TEXT de la protestele din Cluj-Napoca

Scris de 1,775

22.15 Autobuzele CTP stationeaza pe Bulevardul 21 decembrie 1989, din cauza marșului efectuat de protestatari. 

21.15: Mihai a fost aseara in Piata Universitatii si astazi la Cluj: “Ieri am fost primit in Capitala cu gaze lacrimogene. Nu a fost deloc placut si total disproportionata actiunea jandarmilor. Puteau extrage huliganii din multime cu usurinta dar nu s-a dorit asta”, a explicat acesta.

 

“Fragila, nu loviti”. Clujenii au venit venit imbracati, la protestul de sambata seara, in tricouri cu mesaje pentru jandarmi și Guvern. Nu a lipsit nici traditionalul “M..e PSD!” scris in mai multe feluri.

 

UPDATE 20:45 Intersectia din fata Prefecturii este ocupata. Oamenii s-au asezat pe asfalt si striga “Jos Guvernul”. Mai multe autobuze CTP sunt blocate pe ambele sensuri. Doar ambulantele sunt lasate sa treaca.

Peste 3.000 de clujeni continuă protestele și în această seară. Manifestanții participă la un protest anti guvernamental, blocând traficul în fața Prefecturii Cluj unde s-au așezat pe carosabil scandând “Jos dictatura” și “Jos Guvernul”.

Participanții la protest s-au adunat sâmbătă seara în Piața Unirii din Cluj-Napoca, după care au pornit într-un marș prin centrul orașului până la Prefectura Cluj, unde s-au așezat pe carosabil și au blocat traficul rutier. Ei au scandat “Nu plecăm”, Jos dictatura”, “Jandarmeria apără hoția”, “Rușine să vă fie”, “Jos Guvernul”, “Nu scăpați”, ”Hoții” şi “Trădătorii”.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 8 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 8 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 8 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 9 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 9 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 9 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 10 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 10 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 10 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 12 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 12 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE