PubliNews

Litaly Home, lantul de magazine de mobila premium la preturi accesibile, a ajuns si la Cluj! Au preturi EXCELENTE!

Vineri s-a inaugurat oficial, la Cluj, magazinul de mobila Litaly Home, de unde pot fi achizitionate produsele cunoscutei fabrici satmarene G P Sofa. Acesta este al doilea din lantul de magazine pe care proprietarii vor sa il deschida in cele mai importante orase din Transilvania. 


Noul showroom LitalyHome din Cluj-Napoca s-a deschis in cartierul Zorilor, pe strada Observatorului, nr. 105.

Pe langa canapele, coltare, mobila de living, paturi, la Litaly Home se gasesc si fotolii, masute de cafea, balansoare si pufuri.

Designul mobilierului este italian, imbinand perfect functionalitatea cu eleganta liniilor. Cand admiri calitatea materialelor si a finisajelor, iti vine greu sa crezi ca mobila este produsa in Romania.

Fabrica din Satu Mare este deja cunoscuta clujenilor, pentru ca produsele G P Sofa au putut fi admirate in diverse magazine de profil din oras. De acum, acestea vor fi comercializate exclusiv prin Litaly Home.

„Avem si o zona de outlet, din care clientii care au un buget mai redus pot sa isi aleaga canapele cu aceeasi structura. Outlet-ul, pentru noi, nu inseamna produse cu defecte, ci provin din stocuri avute de furnizor sau materiale care nu se mai produc”, spune Dana Oltean, directorul magazinului.

Denumirea de Litaly Home a fost aleasa pentru ca proprietarii doresc sa aduca aici spiritul italian, nu numai prin intermediul designului de mobilier, ci si prin alte produse specific italiene.

Sectiunea de vinuri siciliene a suscitat un interes destul de mare, iar lor urmeaza sa li se alature, in curand, paste, uleiuri de masline si alte produse alimentare originale, la preturi de importator.

In cele cateva saptamani de la deschidere pana la lansarea oficiala, vanzarile magazinului au depasit asteptarile. Clujenii apreciaza calitatea premium si preturile accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *