Rautacisme

Liber cugetătorul Radu Molnar (USR), devine expert în politică externă: Războiul din Ucraina nu va ajunge în România. Avem noi suficiente motive să ne stresăm…

Deputatul clujean Radu Molnar (USR) continuă să reprezinte interesele clujenilor în spațiul virtual. Acesta îi liniștește pe români, susținând că „nu are rost” să fie îngrijorați în privința contextului regional cauzat de invazia Moscovei în Ucraina.

„Războiul din Ucraina nu va ajunge în România. Avem noi suficiente motive să ne stresăm în fiecare zi. Nu are rost să îl adăugați și pe acesta”, a notat acesta pe pagina sa de socializare.

Din păcate, deputatul USR pare să se concentreze doar pe problemele de politică externă (în virtutea faptului că este membru în Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională), neglijând celelalte priorități asumate de la debutul mandatului parlamentar, precum reforma administrativă și teritorial administrativă a țării, susținerea antreprenoriatului ori educația și cercetarea.


„România e în siguranță. Războiul nu va ajunge la noi.

O spun atât de răspicat pentru că mulți dintre oamenii cu care am vorbit sunt foarte îngrijorați de posibilitatea ca războiul să ajungă în România.

Din punctul meu de vedere, acest lucru e imposibil”, adaugă deputatul USR Radu Molnar, argumentându-și poziția prin apartenența țării noastre la NATO și dotările învechite ale armatei rusești.

Clujenii l-au cam taxat pe Radu Molnar

„Trebuie sa recunosc ca m-a tare linistit aceasta analiza pseudo-psihologica.

Recunosc de asemenea cu vulnerabilitate ca din cauza asigurarilor pe care le am primit in urma acestei postari din grupul civic spot (sic!) azi noapte nu m am mai trezit de 10 ori la latratul cainilor, ci doar de 8 ori, cred ca si cainii au latrat mai putin, s -au linistit si ei.
Thanx (ca de acum asa tre sa ne multumim).

Sa traiti! Bine?”, a notat Cristina Szasz.

„Sper ca raționamentul tau sa fie corect, desi as avea multe dubii, mai ales despre nivelul de pregatire militara, atat terestru cat si aerian.

Faptul ca avem o escadrila de F-16 e lăudabil dar atat.

Un pilot militar trebuie sa execute cel putin 100 de ore de zbor si statul roman se face ca ploua.

Niste piranha si ghepard? Doar pentru parade militare, nu rezolva problema nicidecum”, comentează și Marian Ardelean.

„E foarte bine ca suntem in NATO, si ma bucur pentru asta, dar armata in ansamblul ei nu trebuie rezumata doar la aliații strategici.

Valoarea unui stat sta in educatie si armata, asta se stie dintotdeauna”, adaugă Ardelean.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare realizare a deputatului USR Cluj, Radu Molnar: „Ziua liberă pentru vaccinare”. Plus o cugetare: „Dacă eşti mort nu ţi-e bine deloc şi, cu siguranţă, nu ai niciun viitor în faţă!”. Caragiale, mori!