Rautacisme

Liber cugetătorul Radu Molnar (USR), devine expert în politică externă: Războiul din Ucraina nu va ajunge în România. Avem noi suficiente motive să ne stresăm…

Scris de 692

Deputatul clujean Radu Molnar (USR) continuă să reprezinte interesele clujenilor în spațiul virtual. Acesta îi liniștește pe români, susținând că „nu are rost” să fie îngrijorați în privința contextului regional cauzat de invazia Moscovei în Ucraina.

„Războiul din Ucraina nu va ajunge în România. Avem noi suficiente motive să ne stresăm în fiecare zi. Nu are rost să îl adăugați și pe acesta”, a notat acesta pe pagina sa de socializare.

Din păcate, deputatul USR pare să se concentreze doar pe problemele de politică externă (în virtutea faptului că este membru în Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională), neglijând celelalte priorități asumate de la debutul mandatului parlamentar, precum reforma administrativă și teritorial administrativă a țării, susținerea antreprenoriatului ori educația și cercetarea.


„România e în siguranță. Războiul nu va ajunge la noi.

O spun atât de răspicat pentru că mulți dintre oamenii cu care am vorbit sunt foarte îngrijorați de posibilitatea ca războiul să ajungă în România.

Din punctul meu de vedere, acest lucru e imposibil”, adaugă deputatul USR Radu Molnar, argumentându-și poziția prin apartenența țării noastre la NATO și dotările învechite ale armatei rusești.

Clujenii l-au cam taxat pe Radu Molnar

„Trebuie sa recunosc ca m-a tare linistit aceasta analiza pseudo-psihologica.

Recunosc de asemenea cu vulnerabilitate ca din cauza asigurarilor pe care le am primit in urma acestei postari din grupul civic spot (sic!) azi noapte nu m am mai trezit de 10 ori la latratul cainilor, ci doar de 8 ori, cred ca si cainii au latrat mai putin, s -au linistit si ei.
Thanx (ca de acum asa tre sa ne multumim).

Sa traiti! Bine?”, a notat Cristina Szasz.

„Sper ca raționamentul tau sa fie corect, desi as avea multe dubii, mai ales despre nivelul de pregatire militara, atat terestru cat si aerian.

Faptul ca avem o escadrila de F-16 e lăudabil dar atat.

Un pilot militar trebuie sa execute cel putin 100 de ore de zbor si statul roman se face ca ploua.

Niste piranha si ghepard? Doar pentru parade militare, nu rezolva problema nicidecum”, comentează și Marian Ardelean.

„E foarte bine ca suntem in NATO, si ma bucur pentru asta, dar armata in ansamblul ei nu trebuie rezumata doar la aliații strategici.

Valoarea unui stat sta in educatie si armata, asta se stie dintotdeauna”, adaugă Ardelean.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare realizare a deputatului USR Cluj, Radu Molnar: „Ziua liberă pentru vaccinare”. Plus o cugetare: „Dacă eşti mort nu ţi-e bine deloc şi, cu siguranţă, nu ai niciun viitor în faţă!”. Caragiale, mori!

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 8 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 8 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 8 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 9 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 9 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 9 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 10 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 10 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 10 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 12 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 13 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE