Din oras

Leroy Merlin se va deschide la Cluj fara reduceri. Compania mizeaza pe spiritul gospodaresc al clujenilor, dar si pe preturi mici

In curand, clujenii vor avea la dispozitie un nou magazin de bricolaj, in spatiul in care a functionat Baumax pe Calea Turzii. Oficialii companiei au destainuit pentru Ziar de Cluj informatii legate de destinatia Baumaxului din Marasti, ce se intampla cu fostii angajati de aici, angajari, deschidere si politica de preturi. 

 Una dintre cele mai importante noutati in acest context ar fi faptul ca “se vor deschide ambele magazine, insa nu simultan, asta deoarece vrem sa intelegem cat mai bine consumatorul din Cluj, sa intelegem nevoile lui si sa ii oferim produsele si serviciile cele mai potrivite alaturi de preturile cele mai mici pe care Leroy Merlin le ofera tuturor clientilor sai zi de zi”. 

Magazinul Baumax de pe Calea Turzii s-a inchis inca de la inceputul lunii iulie, dupa o lunga perioada in care ultimele produse s-au aflat la vanzare la preturi reduse.

Oficialii companiei au evitat sa spuna o data exacta sau aproximativa a inaugurarii.  

“Deschiderea va fi in curand, dar lasam prietenii nostri din Cluj sa descopere campania noastra de lansare a magazinului. Deschiderile Leroy Merlin nu vin cu reduceri de preturi, cadoul pe care-l facem noi, zi de zi, cumparatorilor nostri sunt cele mai mici preturi posibile la produsele comercializate”, au precizat oficialii companei.


 
Mai exact, filosofia Leroy Merlin inseamna “produse care pornesc de la nevoile reale ale clientilor reiesite din discutiile pe care le avem cu ei zi de zi”. 

“Mergem in casele lor pentru a vedea la ce produse se asteapta, ce sfaturi doresc din partea noastra, cum vor sa fie ajutati in magazinele nostre. Oamenii din Cluj-Napoca si din imprejurimi sunt foarte gospodari, au grija de casele si de gradinile lor, asa ca le vom oferi cu siguranta un magazin frumos, luminos, plin de produsele de care ei au nevoie si la pret mic. Leroy Merlin inseamna preturi mici, in fiecare zi. Prin produsele si serviciile noastre vrem sa ii obisnuim pe oameni sa plateasca mai putin, in fiecare zi”, sustin acestia. 
 
 In ceea ce priveste felul in care viitorul magazin clujean se pozitioneaza fata de concurenta de aici, reprezentantii companiei spun ca se bazeaza pe “preturi uimitoare pentru o casa primitoare”. 

“Respectam competitia, dar stim ca le vom oferi clientilor preturi mici, produse de calitate si servicii pe masura”, subliniaza ei. 
 

Magazinul de pe Calea Turzii are deja un panou urias cu sigla Leroy Merlin si are deja si pe sediu banda verde caracteristica. Totusi, inca mai vegheaza si un panou mai mic ramas de la Baumax. 

Cand se va deschide, aici vor functiona 16 raioane care acopera toate produsele necesare amenajarii unui camin.
 
Despre publicul-tinta vizat, oficialii Leroy Merlin spun ca li se adreseaza “tuturor categoriilor deoarece gama noastra de produse este extrem de variata”.
 
Un mic panou care anunta ca se fac angajari a fost amplasat in ultimele saptamani pe trotuarul din fata fostului Baumax de pe Calea Turzii, iar astazi acesta se gaseste pe aleea de la intrare. 
 
“Leroy Merlin este unul din cei mai importanti angajatori din domeniul bricolajului. In Cluj avem o campanie constanta de angajari pentru ambele noastre magazine, cautam oameni inimosi dornici sa se alature echipei noastre. In ceea ce privestii fostii angajati bauMax o parte din ei fac parte din echipa Leroy Merlin, chiar unul dintre directorii de magazin din Cluj-Napoca a lucrat in bauMax. Investim intr-un program continuu de formare profesionala astfel incat angajatii nostri sa se ridice la asteptarile clientilor din Cluj-Napoca”, au dezvaluit cei care se ocupa de comunicare in cadrul companiei. 
 

“Am inceput dezvoltarea noastra in aceasta zona odata cu magazinul deschis in iunie la Brasov si continuam acum cu deschiderea magazinelor din Cluj-Napoca siapoi Sibiu. In ceea ce priveste Clujul stim ca este o zona in continua dezvoltare, o zona plina de oameni harnici, gospodari si muncitori. Prin urmare ne vom concentra pentru a le oferi produse de calitate la preturi mici si acompaniate de servicii de inalta calitate. Deci Clujul este pentru noi o piata foarte importanta careia ii vom acorda toata atentia noastra”, au mai spus reprezentantii Leroy Merlin. 

Preluarea celor 15 magazine Baumax din Romania a fost anuntata in iulie 2014. Suma cu care s-a facut tranzactia a fost de 17 milioane de euro, potrivit bricoretail.ro. 

“Achizitia a insemnat si restructurarea intregului grup bauMax din Romania, implicand un numar de noua institutii de credit dintre care cinci banci si patru societati de leasing sau IFN-uri. Este privita ca cel mai complex proces de reorganizare al bauMax, care se va concentra asupra unui numar de cinci piete din Europa Centrala si de Est: Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria si Slovenia”, se arata aici. 

Retailerul francez a inaugurat prima unitate din tara noastra in septembrie 2011 in Chitila. A urmat unul in Craiova, in urma cu aproximativ un an,  dupa care, in primavara acestui an au fost deschise magazine la Ploiesti, Brasov si inca doua la Bucuresti. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *