Rautacisme

Lectii de implinire a amantlacului pentru profesorul Ioan Petran, sot, consilier judetean, stalp al societatii clujene

Stimate domnule Petran, este a doua oara cand ne vedem nevoiti sa va spunem ca sunteti de rasul curcilor. Daca tot aveti o iubita extraconjugala, trebuie sa faceti cateva schimbari in  strategia dumneavoastra de ascundere a acestei relatii. Nu de alta, dar va faceti moara in casa cu sotia, iar la instanta lucrurile nu vor sta bine pentru dumneavoastra. Si ne referim acum la excursia emotionanta pe care ati facut-o de ziua indragostitilor, anul acesta, la Paris.

Atunci cand mai vreti sa fugiti cu amanta in strainataturi, departe de ochii presei si ai dusmanilor din partid, va rugam insistent sa faceti in asa fel incat sa cumparati separat biletele de avion. Este foate important acest lucru, desi stim ca sunteti atat de zgarcit incat preferati s-o puneti pe domnisoara Purdea sa plateasca.

Apreciem precautia de a cumpara bilete din timp, dar nu este frumos sa mergeti impreuna, pe acelasi card, pentru ca lasati urme. In speranta ca pe viitor va vom putea ajuta si cu alte sfaturi, nu ezitati sa ne contactati pe viitor, pentru a va oferi si alte ponturi despre purtarea unor peruci si costume speciale dedicate amantilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *