Din oras

LAURA CODRUȚA KOVESI, PRIN CLUJ-NAPOCA, ÎMBRACATĂ CA O ROMÂNCĂ VERITABILĂ

Scris de 1000

Gazeta de Cluj scrie că procurorul-șef al Parchetului European pare să-și fi început campania electorală tocmai din inima Ardealului, la Cluj-Napoca, unde a fost prezentă la susținerea unei teze de doctorat și s-a așezat strategic, lângă mitropolitul Clujului. Ieri, însă, fosta șefă a DNA a declarat la Europa FM că: «Eu personal, Laura Codruța Kovesi, nu am declarat niciodată, nimănui, că aș avea intenția să candidez. Nu m-am gândit la acest lucru, nici nu mă gândesc la acest lucru. Nu am avut această intenție și nu am această intenție»

«Gazeta de Cluj scrie, totuși, că Laura Codruța Kovesi se pare că adoptă stilul lui Mircea Geoană, începând să-și facă, „pas cu pas”, campanie electorală prin țară. De curând, șefa EPPO a participat la prezentarea unei teze de doctorat la capela de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din oraș.

Îmbrăcată în ie tradițională, Kovesi s-a alăturat celor prezenți în biserică și a stat alături de Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuț.

Kovesi a declarat, în urmă cu mai mulți ani, că este un ortodox practicant și că merge, ori de câte ori are ocazia, la biserică.

„Cred în Dumnezeu, mă duc la biserică și în România. Acum, înainte de audierea în Parlamentul European, am fost la o biserică ortodoxă din Bruges. Au fost mulți români. Nu mă așteptam să fie atâția. Am fost impresionată că au fost foarte mulți copii. A fost o slujbă frumoasă”, spunea Kovesi în 2019 la o emisiune.

Lăsând cele sfinte deoparte, trebuie să observăm faptul că doamna Kovesi a început, la fel ca înaltul secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, să fie prezentă la mai multe evenimente publice în țară, ceea ce alimentează zvonurile că ar putea candida la alegerile prezidențiale de anul viitor.»ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 2 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 3 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 13 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 15 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 20 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 21 hours Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 24 hours Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
 • Acum 1 day In vizor
  JOCURILE DE CABANĂ ALE SECURITĂȚII ÎN IMAGINI EXCLUSIVE: Coldea, Dîncu & finuțul Popică au prânzit cu doamnele la libanez! Claudiu Târziu a ”băgat” și el capul în tabloul aproape familial
 • Acum 2 days Politica
  FIE GREVA CÂT DE GREA, GUVERNUL UN BAN N-AR DA: Ministrul Muncii zice că ar vrea, dar nu poate că scârți-scarți rezolvă cu angajamentul din PNRR până marți
 • Acum 2 days Eveniment
  Roger Federer, în vizită în România
 • Acum 2 days In vizor
  OPTIMISM: În plină grevă a profesorilor, Ministerul Educației a anunțat datele pentru înscrierea la bacalaureat
 • Acum 2 days Jos palaria
  Profesoară din Cluj, mesaj către guvernanți: ”Așa arată școala mea, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca. Am amenajat sala de clasă pe banii mei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE