Politica

Lăpușan anunță prin pudelul Nasra că-și dă demisia din postul de lider de grup de la CJ. Alexa: „Aveam deja 80% din voturi ca să-l schimbăm”

Remus Lăpușan, unul dintre cei mai slabi politicieni pe care i-a dat PSD Cluj vreodată, a anunțat că demisionează din funcția de lider de grup al consilierilor județeni PSD Cluj. Într-un mod bizar, anunțul a fost trimis presei prin intermediul lui Horia Nasra.

Reacția conducerii PSD Cluj nu s-a lăsat așteptată. Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, i-a transmis ferm lui Lăpușan să demisioneze inclusiv din partid.

„În acest moment m-am despărțit de primarul din Gherla, domnul Ioan Neselean, cu care am avut o bună discuție despre pașii pe care trebuie să-i facem ca să colaborăm mai bine. Foarte mulți primari au semnat adeziunea de susținere a doamnei Dăncilă la președinție și a mea ca președinte al PSD Cluj. Era nevoie din punct de vedere politic de această confirmare pentru că grupul de alcooliști de la Coratim insinuase că există o scrisoare comună, semnată de 34 de aleși locali. Ei bine, eu am susținerea prin semnătură a 300 de aleși locali, lucru care cred că închide discuția despre cine e și cine nu e legitim. Remus Lăpușan și-a dat demisia din funcția de lider al grupului de consilieri județeni PSD pentru că știa că încă de aseară, peste 80% din consilieri și-au dat acceptul pentru înlocuirea lui cu Vasile Sălătioan. Sincer, m-aș fi așteptat ca prin pudelul său, Horia Nasra, Remus Lăpușan să aibă onoarea și bărbăția de a-și da demisia și din postura de membru PSD. A făcut destui bani din politică, și-a bătut destul joc de PSD Cluj, trebuia să aibă bărbăția să ne lase. Nu-i nimic, îl vom exclude așa cum am spus acum o săptămână și vom curăța partidul de metehnele lui otrăvitoare. Fac un apel la puținii primari rămași în oceanul orgoliilor mărunte să vină la partid și să ne dăm mâna, să ne apucăm de treabă. PSD e partidul care i-a făcut primari iar ei trebuie să nu uite acest lucru”, a declarat Liviu Alexa, președintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *