Rautacisme

La PSD Floreşti au nimerit maimuţele la tastatura computerului de partid. Altfel nu ne explicăm ultimul aşa-zis comunicat de presă

Băi, cât de nesimţit să fii încât să trimiţi mass media o chestie intitulată „Comunicat de presă”, cu siglă de partid şi antet, pe care să nici nu te osteneşti să te uiţi să vezi dacă este citibilă?

Şi cel mai asistat mintal dintre asistaţii mintali care există pe lumea aceasta ştie să facă o paginaţie de Microsoft Word, să pună spaţii între cuvinte şamd. Se spune că dacă laşi o maimuţă să ţăcăne la tastele unui computer suficient de nultă vreme, în final va scrie un sonet de Shakespeare. Pe dracu, în final va scrie un comunicat de presă! Veorica ar fi mândră de voi, ăştia doi mamuţoi din PSD Floreşti: „declaratconsilieruljudeţeanViorel Luca, preşedintele PSD Floreşti” şi „MihaiCurteanu,secretarexecutiv al social-democraţilorfloreşteni”.

De primul maimuţoi nu am auzit până acum, dar de al doilea, Mihai Curtean (foto) ne aducem aminte de pe vremea când îi sufla în fund lui Adrian Gurzău la PMP Cluj de i se părea aceluia că-i flutură urechile natural.

REF: Amendareafloreştenilor nu rezolvănicideszăpezirea, nicidescongestionareatraficului!

Floreşti, ceamai mare comună din România, are o conducereadministrativămică: deficitară la competenţe administrative, corigentă la comunicarea cu cetăţeniişilipsită de transparenţă, administraţiaŞulea, prinsănepregătită de prima zapadămaiserioasă, a anunţatieritriumfător cum “înperioadaseptembrie – noiembrie 2018, DirecțiaPolițiaLocalăFlorești a aplicatsancțiuniînvaloare de 160.000 lei cetățenilor care nu și-au făcutdeclarația de salubritate, deși au beneficiat de serviciul de salubritate”,încondiţiileîn care floreşteniieraudisperaţipentrucălocalitatea era completînzăpezită.

ÎnciudafaptuluicăpotenţialulFloreştiuluiesteunulextraordinar, rămânnerezolvate:descongestionareatraficuluiîntoateanotimpurile,deszăpezireaîntimpulierniişiproblemainundaţiilor de primavară-toamnă.

Avândînvederelipsa de viziune a administraţiei locale,înspeţaobţineriide finanţare(fondurieuropene)pentrumodernizareadrumurilor din localitate, social-democrațiifloreșteniprinGuvernulRomânieiau sprijinitşisprijinăproiectele de infrastructură ale Floreştiului: “Concret, a fostsprijinităalocarea de fonduripentrumodernizareastrăziiErorilorprinProgramul National de DezvoltareLocala (PNDL), cu o sumăîncuantum de aproximativ 2,5 milioane euro, apoi am susţinutşimodernizareadrumurilorjudețene din zonă, GuvernulRomânieirepartizând la niveluljudețuluiCluj 15 milioane euro. De asemeneaeste important pentrunoișifinalizarealucrărilor la DJ 107M Luna de Sus – Săvădisla – Băişoara – Iara care aratăîntr-o stare deplorabilăşi care în mod surprinzător nu-l intereseazăpe dl. HoreaŞulea, chiardacăestecoleg de partid cu dl. AlinTişe” a declaratconsilieruljudeţeanViorel Luca, preşedintele PSD Floreşti.

Pe de altă parte, MihaiCurteanu,secretarexecutiv al social-democraţilorfloreşteni, atrageatenţia cu privire la finalizareadocumentaţieipentrumodernizareastrăziiEroilor, cunoscândlentoareaprimărieiFloreşti: “Încalitate de locuitor al Floreștiuluisuntprofunddezamăgit de urbanismulsălbatic, infrastructuraproastă, problematraficului, lipsacreşelorși a gradinițelor, problemagunoaielorși a mizeriei din comună, toateacestefiindposibiledatorităprimarului zero realizări care punezilnicînpericolsănătateașiviațalocuitorilorcomuneiprinimpotențaadministrativă de care dădovadă! Știațicăvaloareaunuidiamantestedată de măiestriașlefuitoruluidarsprenenoroculnostrunoi am avut parte de unuldintreceimainepricepuțișlefuitori. Mai rămâne o singurăîntrebare: câttimpvamaidurasăfinalizeze o amărâtă de documentațiepentru a accesasumadejaalocată de cătreGuvernpentrumodernizareauneistrăzi?”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *