In vizor

La o zi după ce a declarat că “Poliţia Locală nu a intrat în cartiere”, Marcel Bonţidea a trimis “hingherii” să ridice maşinile din Mănăştur

Şeful Poliţiei Locale, pensionarul de lux al Clujului, Marcel Bonţidean a declarat în direct ieri dimineaţă, la singura instituţie  media unde Emil Boc îi permite să participe ( Radio Napoca FM), că poliţiştii locali nu au intervenit pentru a sancţiona şoferii care parchează neregulamentar în cartierele oraşului de 5 stele, Cluj-Napoca. La doar o zi distanţă, Bonţidean s-a sucit şi în această dimineaţă serviciul de ridicări al RADP a acţionat pe strada Mehedinţi. 

Marcel Bonţidean declara ieri dimineaţă că poliţiştii locali au intervenit în cartiere doar pentru a-i avertiza şi nicidecum de a amenda şoferii care, din lipsa locurilor de parcare îşi permit să lase maşinile pe banda carosabilă sau chiar pe trotuare. 

Nu avem o normă în a ridica maşini. Din 9 februarie şi până în prezent ( 23 februarie nr red) am ridicat 165 de autoturisme care erau parcate neregulamentar. Mergem pe solicitări ale cetăţenilor şi ne axăm pe zona intersecţiilor pe carosabil, pe trotuare. Nu facem faţă la câte sesizări avem de la cetăţeni. Nu am acţionat în cartiere. Am avut doar o singură acţiune în zona cartierului Mănăştur în zona sensului giratoriu de la Izlazului cu Primăverii, în rest am acţionat în special pe zona centrală”, a afirmat Marcel Bonţinean la Napoca FM.

Locuitorii cartierului Mănăştur au sesizat însă că în acestă dimineaţă au fost ridicate maşini de pe strada Mehedinţi, în condiţiile în care de 4 ani Primăria se chinuie să edifice un amărât de parking. 

“Poza asta a fost făcută azi dimineață, în zona complexului Olimpia de pe Mehedinți, la modul la care șeful poliției locale declară nonșalant că „nu au intrat în cartiere” De asemenea, multe mașini din zonă au în parbriz avertismente de la poliția locală pentru parcare neregulamentară. Știți cum e, domnule Emil Boc, ca să respect legea, trebuie să-mi fie create condițiile respectării ei. Or, primăria pe care o conduceți se chinuie de patru ani să construiască parking-ul de pe Negoiu-Mehedinți. PATRU ANI. Nu un reactor nuclear, ci un nenorocit de parking”, a afirmat Răzvan Dragoş pe Facebook. 

Potrivit reprezentantţilor Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei, în această dimineaţă a fost ridicată doar o singură maşină şi acest lucru s-a petrecut în urma unei sesizări primite din partea unui cetăţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *