In vizor

La doar o luna dupa ce si-a terorizat vecinii cu sabia si toporul, un tanar de 23 de ani trage cu pusca in fata blocului

Adrian Dragos Costa, tanarul de 23 de ani care terorizează strada Garbau din cartierul Manastur a tras cu pusca, miercuri seara, impuscandu-l in picior pe un tanar.

„Aseara, pe la ora 8, a facut scandal la pasaj, aici la noi pe strada, a spart intr-un bar, s-a legat de-o fata, pe urma s-a legat de mine, a sarit la mine, i-am spus sa plece cu drogatii lui de-aici din fata blocului. A rupt o bota, o matura, a aruncat dupa mine, m-a impins si mai avea putin si ma lovea. Am evitat, ca sa nu il bata sotul si am plecat. Apoi a iesit el afara cu o mitraliera cu aer comprimat, din cate am inteles, si a tras intr-un prieten de-al nostru”, marturiseste o tanara care a fost deja victima agresivitatii lui Adrian Dragos Costa.

„A tras vreo 4-5 focuri, am chemat politia, l-au cautat, nu l-au gasit, vine politia, nu-l aresteaza, in baga la nebuni, dupa o zi ii dau drumul acasa, taica-su il scoate. Nu se intampla nimic”, marturiseste cu disperare o vecina.

In urma cu o luna, o femeie in varsta de 32 de ani, care a îndrăznit să intre într-un magazin a fost cât pe ce să fie tăiată, iar fratele său, sosit s-o apere, a plătit pentru îndrăzneala sa – a fost muşcat crunt, de către tânăr. Iniţial, Costa a făcut praf cu sabia şi o bicicletă, sub ochii îngroziţi ai localnicilor. Aceştia afirmă, şocaţi, că tânărul nu păţeşte niciodată nimic, beneficiind de o stranie protecţie.

Despre „strania protectie” spun cititorii ca ar fi un unchi procuror si politistii carora le furnizeaza informatii. Oricum, suntem curiosi in cat timp va reajunge in libertate Cichiceanul de Manastur.

Dupa atacul cu sabia, politistii au pus placa lor oficiala: “Luni, 19 iulie(18 iulie-n.a), în intervalul 17.30 – 20:30, un bărbat şi o femeie  au sesizat faptul că un tânăr i-a ameninţat cu acte de violenţă, fără motiv,  în timp ce se deplasau pe Aleea Gârbău, din Cluj-Napoca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, persoana în cauză nefiind găsită. În urma verificărilor, tânărul a fost depistat în cursul zilei de marţi, 19 iuli . Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru lămurirea aspectelor sesizate. Miercuri, 20 iulie, femeia ameninţată a făcut plângere la Secţia IV Poliţie, iar poliţiştii vor continua audierile pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale şi vor desfăşura cercetări sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”.

Dupa actele violente de la mijlocul lui iulie, politistii au crezut de cuviinta ca baiatul mustrat se va cuminti. Iata ca nu a fost asa si ca acesta a trecut la nivelul urmator. Poate ca va ajunge acolo unde ii este locul dupa ce va ucide un om, caci acesta pare pasul urmator, pe scara violentei de care a dat dovada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *