In vizor

La DGASPC a venit deja Mosul: apropiatele conducerii au primit posturi fara a sustine un examen

Examenele sunt pentru neinitiati, posturile se castiga in functie de relatiile cu sefii. Asta se intampla de ani buni in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj, spun sursele Ziar de Cluj.

Si pentru ca anul nou sa inceapa cu dreptul, chiar daca inca nu a fost organizat niciun examen pentru posturile de conducere ale centrelor aflate in subordinea DGASPC Cluj, in interiorul directiei se stie deja care sunt persoanele care vor primi joburile, explica sursele citate.

“La Centrul pentru copii cu handicap sever Pinochio va fi numita Ramona Crisan, care anul trecut a fost sanctionata disciplinar, dar asta nu mai conteaza acum. Serviciul de tip familial va fi condus de Monica Filip, iar Maria Coman va fi sefa la Serviciul de Coordonare si Informare pentru Copiii Strazii. Toate vor intra in paine din ianuarie; se pare ca pentru Daniel Tamas sunt niste nestemate. Asa se conduce directia acum – nimeni nu da examen pentru post, numirile se fac in functie de preferintele sefului. Oamenii care muncesc ani buni nu primesc nici macar o marire de grad, altii primesc posturi cu dedicatie”, spun sursele Ziar de Cluj.

Se pare ca viitoarele schimbari au fost deja anuntate intr-o sedinta ce a avut loc la sediul DGASPC luni dimineata.

Reprezentantii Directiei Generale de Protectie a copilului nu au reusit sa raspunda la o solicitare treimisa in urma cu trei zile, in care se cereau informatii despre concursurile ce ar trebui sa aiba loc in luna ianuarie.

“O sa vi se raspunda. Nu stiu cand”, a fost raspunsul Alinei Chiorean, purtatorul de cuvant al institutiei publice, inainte de a nu mai raspunde nici macar la telefon sau mesaje.

sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *