Din oras

La Cluj, şi furturile sunt de 5 stele: ghetele fotbaliștilor Italiei au fost furate din vestiar, pe Cluj Arena, la Campionatul European U21

Oraşul de 5 stele. Furate. Capitala de carton a Transilvaniei. Cel mai umflat cu pompa de PR oraş din România. Silicon Vali  Se trăieşte atât de bine la Cluj-Napoca, încât unii clujeni chiar îşi permit să trăiască în oraş.

Se trăieşte atât de bine la Cluj-Napoca, încât se fură. Dar nu oricum, ci în stil de mare campioană. Să afle toată lumea de de cel mai cel oraş din universul cunoscut.

Ghetele fotbaliştilor Italiei au fost furate între meciurile desfăşurate pe Cluj Arena, la Campionatul European U21, scrie Bună Ziua Cluj.

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.”, a transmis IPJ Cluj.

Avem echipă (de hoţi), n-avem valoare!