Din oras

La ce vă trebuie Aqua Park? Ieşiţi pe ploaie pe străzi cu colăceii şi distraţi-vă. Iar Boc, prost să fie, dacă nu vă taie şi bilete!

La Cluj-Napoca a plouat toată noaptea. Prin urmare, străzile care au probleme la sistemul de canalizare şi de acumulare a apelor pluviale – şi vorbim de cam toate ”modernizările” şi şantierele Urbanismului de Cumetrie, din ultimii 16 ani, au devenit canale navigabile.

CITEŞTE: Primăria promite de șapte ani că modernizează Calea Someșeni: la fiecare ploaie strada se umple de apă

Nu este nici o noutate. În Cluj-Napoca dacă scapi o sticlă de apă pe stradă, ai parte de o inundație, iar orașul se transformă într-o mică Veneție la fiecare ploaie.

CITEŞTE: În Centrul Clujului, ca în Poiana Horea! Vom avea mai întâi lacuri cu pești și abia apoi străzi modernizate

Mizeria de care au parte clujenii la fiecare ploaie vine de la canalizările prost făcute şi subdimensionate – v-am arătat în alţi ani că majoritatea sunt colmatate cu mizeriile de pe şantierele haotice din Centru şi de la asfaltările de mântuială făcute de firmele de casă ale Municipalităţii (pardon, vorbim de drumuri „refăcute” – unde sunt vremurile în care se plimba Boculeţ cu paharul cu apă pe capota maşinii să ne demonstreze calitatea lucrărilor efectuate?).

CITEŞTE: Clujul Navigabil, sau Festivalul inundațiilor, sponsorizat de indolența autorităților locale

Şi tot mai apar cu comentarii „de scuze” Martorii lui Boc să ne spună că nu e de vină primarul că de 16 ani a dat autorizații de „bloace” racordate la vechea canalizare, că nu el controlează cerul și alte chestii din punctajul de troli de la partid…

CITEŞTE: După o investiție de zeci de milioane de euro, Clujul a devenit navigabil și pe linia de tramvai

CITEŞTE: De ce se inundă Clujul la fiecare ploaie? Probleme și soluții reale pe termen mediu și lung

CITEŞTE: Racordarea cladirilor cu trotuarele nou pavate nu este corespunzatoare. Neglijenta Primariei poate determina cresterea taxelor pentru apele pluviale

Explicaţi-ne şi nouă, dragi clujeni care aţi rămas, de 16 ani, înţepeniţi între promisiunile neonorate ale lui Emil Boc, cu apele ploilor are să vă facă individul Metrou, când NU E CAPABIL să facă o stradă ca lumea, o canalizare funcţională – chestii mărunte? De 16 ani doar azvârle cu banii clujenilor în studii de pre, post şi „ce proşti sunteţi” fezabilitate, pe care apoi le azvârle în sertar, dar banii sunt încasaţi de firmele obscure cu conexiuni pedelisto-peneliste. Cred că măcar de TREI ori a făcut acelaşi studiu de fezabilitate pentru aşa-zisul Aqua Park de la Ştrandul Sun, să i se dea acelaşi răspuns: „nu se poate că e nu ştiu ce stâlp al Transelectrica în zonă şi nu-l putem muta”. Dar la ce vă trebuie Aqua Park? Ieşiţi pe ploaie pe străzi cu colăceii şi distraţi-vă. Iar Boc, prost să fie, dacă nu vă taie şi bilete!

CITEŞTE: Jos pălăria, Emil Boc, pentru extraordinara reușită a administrației clujene, „Clujul navigabil la orice ploaie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *