PubliNews

LA CASA – PRĂJITURI, PATISERII ȘI MÂNCARE GĂTITĂ CA LA MAMA ACASĂ

La parterul magazinului Central, în interiorul LA CASA poți începe ziua cu un mic dejun gustos, cu omlete, ochiuri, sandwich sau croissant și cafea. Poți profita de pauza de prânz pentru a te bucura de meniul zilei cu ciorbă, felul principal, salată și o băutură, pentru doar 19 lei. Dacă ții la siluetă, salad-barul este o alegere sănătoasă, cu ingrediente mereu proaspete. În eventualitatea unor oaspeți la cină, prăjiturile LA CASA sunt soluția cea mai gustoasă, la caserole de 500 de grame, pentru doar 25-30 de lei, ori platourile de aperitive, care se pot comanda pentru orice fel de eveniment.

 

Reporter: Suntem la parterul magazinului Central, la LA CASA, un brand celebru al Clujului, în ceea ce privește patiseriile și prăjiturile. Alături de noi este doamna Marcela Mărginean, managerul locației LA CASA din Central. Este un mare avantaj că la parterul Centralului putem servi masa, purem să ne facem cumpărăturile. Spuneți-ne care sunt cele mai cerute produse, mâncăruri LA CASA, începând cu ofertele pe care le aveți pentru micul dejun.

Marcela Mărginean, manager LA CASA Central: Pentru micul dejun avem o gamă variată de mâncăruri, atât patiserii ce pot cuprinde croissant cu cafea, diferite sandwichuri cu fresh de fructe sau cafea, cât și ochiuri ca la mama acasă, omlete cu caș, omletă tărănească, cu șuncă și cașcaval, ori cu legume proaspete. Sandwichurile pot fi cu salam picant, cu șuncă, cu mușchi file, cu șnițel din piept de pui. Pentru vegetarieni avem falafel foarte bun. Sandwichurile se pot încălzi la presă, sau reci, la pachet, ori servite la noi în interior sau pe terasă.

Reporter: În ceea ce privește mâncarea caldă, aveți o linie caldă foarte bine garnisită, de la ciorbe variate, până la felul principal și deserturi.  Care sunt preferințele culinare ale clujenilor, aici în centrul orașului?

Marcela Mărginean, manager LA CASA Central: Avem meniul zilei la 19 lei, avem grill-uri preparate aici, în locația noastră, cu diferite garnituri: legume la aburi, legume sote, cartofi prăjiți și multe altele. Meniul zilei la 19 lei este cel mai cerut, deoarece include ciorba, felul principal cu carne, garniture, salata și pâine, dar și o băutură la alegere, apă mineral, plată sau cafea.

Reporter: Vitrina de salate LA CASA este  o zonă foarte vizitată, în special de către clujence. Salatele se pot cumpăra gata preparate, dar se pot și configura pe loc, putem alegee direct ingredientele care ne plac.

Marcela Mărginean, manager LA CASA Central:  Avem mai multe tipuri de salate ambalate, salata de humus, salată cu ton, salată Caesar, iar la salad bar se pot prepara salate la alegere, cu oricare ingredient. La final, salata se cântărește și plata este în funcție de gramaj, prețul este 49 de lei pe kilogram.

Reporter: Brutăria și patiseriile LA CASA sunt bine-cunoscute în tot orașul. Ce specialități de pâine și de patiserii aveți?

Marcela Mărginean, manager LA CASA Central: Vindem foarte bine franzela țărănească, pâinea cu cartofi, pâinea La Casa, care este o pâine din făină alba și făină de secară, dar și chiflele focaccia cu semințe, care se cer foarte mult, plus pâinea bătută, care este ca cea făcută la țară, la bunici.

Reporter: Aveți foarte multe specialități de patiserii, dulci sau sărate, de fursecuri, saleuri, cornulețe cu diferite umpluturi, toate acestea le putem cumpăra pentru acasă, pentru oaspeții care ne calcă pragul.

Marcela Mărginean, manager LA CASA Central: Avem mini-croissante cu cașcaval, cu telemea sărată de oaie, fursecuri cu merișoare, cu ciocolată, florentine, limbi de pisica, care merg foarte bine, saleuri cu cașcaval, cu chimen, biscuiți cu făină integral – un sortiment mai nou.

Reporter: Vorbiți-ne puțin despre prăjiturile dumneavoastră, printre ele sunt câteva sortimente cunoscute drept un brand LA CASA, ma refer acum la Biscotto, la Millefeuille. Care dintre ele au mare trecere aici, la Central?

Marcela Mărginean, manager LA CASA Central: Dintre prăjiturile pe care le avem, se vând foarte bine Millefeuille, Cheesecake, Carrot cake, Mousse-ul de ciocolată este foarte bun, iar Feliile cu lapte sunt preferatele copiilor. Foarte bine vindem prăjiturile ambalate, la caserolă: prăjitura asortată, prăjitura Bounty, prăjitura Snickers, toate sunt la cantități potrivite – 800 de grame, 500 de grame. Prăjitura asortată cuprinde 4 sortimente diferite – la caserolă de 800 de grame costă 44 de lei, la 500 de grame – 27,50 de lei. Prăjiturile Bounty, Snickers, Felii cu nucă, toate sunt la casserole de 500 de grame și costă 30 de lei.

Continuarea în video-interviul de mai jos:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *