PubliNews

LA CASA DELIVERY-Comandă SIGUR și RAPID peste 130 de preparate!

Având în vedere contextul actual și închiderea responsabilă a locațiilor, La Casa și-a mutat întreaga activitate online, lansând propriul serviciu de livrare- Delivery La Casa. Mâncarea este pregătită cu grijă, îndeplinind toate normele de siguranță și igienă, păstrându-și gustul și savoarea.

Peste 6.000 de clienți, din cele peste 7 clădiri de birouri (NTT, The Office, Liberty Technology Park, Endava, Amera Tower, ICPIAF, Olimpia Business Center), precum și alți zeci de mii de clienți se bucurau zilnic de meniul de prânz. Aceștia, împreună cu alți clujeni sunt invitați să se bucure de experiența sigură, rapidă și gustoasă- Delivery La Casa.

Toate preparatele sunt produse proaspete, necongelate pregătite cu grijă în Cluj. Clienții vor putea alege din peste 130 de preparate începând cu burgeri, ciorbe, pizza, paste, salate, sandwich-uri dar și pâine, cozonaci,  cornulețe cu gem sau nucă, saleuri sau biscuiți, toate la un preț bine gândit și balansat. În plus, nu lipsesc din ofertă nici deserturile proaspete.

Practic, o singură comandă zilnică poate acoperi poftele pentru toate cele trei mese ale zilei și eventuale gustări pentru întreaga familie.

O singură comandă către un singur furnizor care a demonstrat calitatea produselor de peste 10 ani, oferă siguranța și confortul nostru și a celor dragi.  În plus, la comenzi de peste 40 lei, livrarea este gratuită.

Puteți comanda ușor, practic, sigur si rapid la numărul de telefon 0748 056 056, sau direct pe site-ul:  http://delivery.lacasapane.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *