PubliNews

KLIMA, cel mai avansat aparat de incalzire electrica, este disponibil acum si in Romania!

Imaginati-va un aparat de incalzire cu un design discret, elegant, care se potriveste oricarei case, o caldura difuza, ce se raspandeste egal in intreaga incapere, o tehnologie electronica cu ecran LCD si functii inovative, care va ajuta sa reduceti consumul si sa faceti economii considerabile la facturile de energie.

Despre avantajele sistemelor electrice de incalzire a locuintelor am scris, in urma cu o luna. Puteti reciti articolul aici. Astazi, va prezentam in premiera un aparat revolutionar, unic si complex, care va fi lansat in curand pe piata romaneasca, de catre importatorul unic, InfraPanel.

KLIMA integreaza tehnologia unica Radialight DUAL THERM, care consta, practic, in doua sisteme de incalzire integrate intr-un singur aparat: radiatie infrarosu si convectie (aer cald), gestionate printr-un microprocesor.

Radiatia si convectia garanteaza emisia continua a caldurii precum si distributia egala in intreaga incapere si creeaza un mediu confortabil si placut. Este cel mai avansat aparat de incalzire electrica si, datorita complexitatii sale si caracteristicilor tehnice deosebite, nu are inca un rival pe piata din Romania.

Cu un design modern si elegant, de culoare alba cu rama superioara din aluminiu, panoul radiant se incadreaza cu usurinta in orice ambient. KLIMA are cateva functii care o deosebesc de celelalte aparate similare disponibile pe piata. Ecranul LCD incorporat ofera posibilitatea verificarii consumului de curent electric pe ultimele 24 de ore sau pe ultima luna, permite programarea saptamanala in functie de necesitati si are 3 programe presetate pentru locuinta, birou sau casa de vacanta.

Aparatul este capabil sa detecteze prezenta unei persoane in incapere, datorita unui senzor de miscare si sa isi adapteze corespunzator consumul. Un senzor de fereastra deschisa ii permite sa treaca automat pe programul anti-inghet, daca sesizeaza un curent de aer rece. Bineinteles, aparatul dispune de un termostat incorporat si de un modulator de consum, ce ii adapteaza functionarea la conditiile de temperatura din incapere.

Gama cuprinde 4 dimensiuni de puteri diferite, care acopera toate configuratiile de incaperi: KLIMA 7 (750W), KLIMA 10 (1000W), KLIMA 15 (1500W) si KLIMA 20 (2000W). KLIMA 7 poate fi adaptat la incalzirea bailor prin adaugarea unui suport pentru uscarea prosoapelor.

Produse in Italia de firma Ermete Giudici Spa, care are o traditie de peste 80 de ani in fabricarea sistemelor de incalzire electrice, aceste aparate fac parte din brandul Radialight. Producatorul ofera o garantie standard de 3 ani, cu posibilitate de extindere la 4 sau 5 ani.

Va ganditi, probabil, ca un asemenea sistem de incalzire fabulos ar costa o avere. Ei, bine, acest aparat se adreseaza clientilor cu posibilitati financiare medii, fiind cu doar aproximativ 10% mai scump decat vechile modele Radialight Plano. Lansarea oficiala va avea loc in 15 octombrie, iar precomenzile beneficiaza de un discount de 10%.

Pentru informatii si comenzi accesati http://www.infrapanel.ro/panouri-radiante-dual-therm.html.

Sursa foto: InfraPanel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *