Justitie

JUSTIȚIA MOALE CU INFRACTORII TUPEIȘTI: BEAT, DROGAT LA VOLAN, FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI DUPĂ CE A BĂGAT UN OM ÎN SPITAL, cocalarul manelist, Culiță Sterp, rămâne sub control judiciar

Cocalarul tupeist care a șofat beat și drogat și a fugit de la locul faptei după ce a băgat un om în spital, trecând pe roșu, manelistul Culiţă Sterprămâne sub control judiciar impus pentru 60 de zile, potrivit România TV. Cu tupeu și nesimțire, având în vedere sprijinul ”înalt” oferit de însuși ministrul de Interne, ”dottore” Lucian Bode, care i-a considerat cazul ”nesemnificativ”, manelistul solicitat, miercuri, să i se ridice măcar restricția de a părăsi țara pe motiv că are concerte în străinătate. Tot ieri i s-au sfârșit și lacrimile de crocodil cu care-și cerea chipurile iertare pe Tik-Tok și s-a luat în hură cu jurnaliștii, jignindu-i. Cică ”mai întreabă maică-ta de tine?” – i s-a adresat coclitul unui jurnalist…

  • Judecătorii clujeni i-au respins cererea. Dar, având în vedere faptul că de la prima decizie, au apărut și probe că Culiță Sterp era și drogat, puteau să-l bage la beci, locul unor astfel de imbecili care au credința că pot pune viața altora în pericol, urcându-se beți și drogați la volan, Specimenul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

BEAT ȘI DROGAT (tovarășul ministru de Interne, dottore Lucian Bode), Culiţă Sterp a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca, fiind înregistat de aparatul radar și a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie. În viteză a trecut pe roşu şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică a unui şantier din Cluj-Napoca. Ca ultimul borfaș – dar deh, rahatul la rahați trage.

În urma testelor medicale s-a constat că manelistul conducea beat și drogat, iar în mașină au fost găsite plicuri cu substanțe interzise. Fapte pe care bravii milițieni clujeni au încercat să le ascundă de presă. Apoi s-a trezit de pe bancheta din spate ministrul de Interne, dottore Lucian Bode, să încerce să spele tentativa de netransparență comunicațională a subordonaților din IPJ Cluj, decretând cazul ca ”nesemnificativ”. Motiv pentru care bravii judecători clujeni i-au dat manelistului control judiciar – l-au umplut de sânge.

Pe numele manelistului a fost deschis dosar penal și după ce a stat 24 de ore în arest, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp s-a petrecut după miezul nopții, miercuri spre joi, săptămâna trecută, într-o intersecție din zona centrală a Clujului.