Rautacisme

Jurnalistul amator de bani publici Claudiu Padurean, zis si „Troleul”, a fost facut Cavaler de Malta! Hahaha, ba, nu se poate asa ceva!

Pe mine nu inceteaza sa ma fascineze prostia omeneasca! Este stralucitoare si mereu fresh!

In Clujul asta, nevoia de legitimitate e pandemica. A fost moda consulilor, mureai de ras cand vedeai cum mai apare un consulat, ca o hriba dupa ploaie. A trecut si moda masonilor. Avem un nou trend: cavalerismul, manca-v-as pipotele!

Claudiu Padurean, zis si „Troleul” (ma tot frecati la cap sa va spun de ce i se zice asa, p[ai, ganditi-va si voi! :))), a innebunit in ultimii ani cu banii, e ahtiat dupa ei, mai ales dupa cei publici si face niste gesturi de rahat nedemne pentru ceea ce obisnuia sa fie odata.

E un soi de mitomanie combinata cu o nevoie enorma de a fi apreciat care ii impovareaza sufletelul. El e tot si orice: regalist, penetist, greco-catolic, prieten cu Papa, face orice sa se bage in seama in mediile culturnicilor clujeni, imbracat ca un pinguin obez in frac de papitoi.

Ultima duma e ca a fost facut in week-end cavaler de Malta, za farst ov hiz neim.

Bai, te caci pe tine de ras, pentru ce au unii timp de pierdut! In Catedrala de la Blaj s-au stransara oameni in toata firea, nene, sa il faca pe Troleul vacaler de Malta, cu sabiute si robe, nu se poate asa ceva, am ras de m-am spart!

Daca tot nu l-a bagat nimeni in seama din presa locala, am zis sa o fac eu. Era si pacat sa ratez.

A consemnat pentru dumneavoastra,

Liviu Alexa cel Rau de Gura, Ciudos si Vanitos, Pricinos si Firscos, gradul 40 din ordinul Single Malt de Preudvinhalcoo