Din oras

Jurnaliștii Ziar de Cluj și NCN au demonstrat abuzul municipalității în cazul comercianților de pe Aleea Stadionului. Răspuns oficial al Primăriei Cluj-Napoca: comercianții își pot desfășura activitatea pe perioada Street Fod Festival

Ca urmare a materialelor publicate de Ziar de Cluj și NCN, zecile de comercianţi de pe Aleea Stadionului care s-au trezit, peste noapte, cu notificări venite din partea unei agenţii organizatoare de evenimente prin care erau informaţi că li se va suspenda activitatea pentru desfăşurarea unui festival gastronomic, nu vor mai fi nevoiți să-și suspende afacerile și să piardă bani. Jurnaliștii Ziar de Cluj și NCN au demonstrat abuzul municipalității. Ca urmare, încă de aseară, în timp ce pe NCN se derula un material cu privire la acest abuz, s-a auzit “pe surse” că municipalitatea clujeană a revenit asupra deciziei și-i va lăsa în pace pe comercianți.

Pentru a fi siguri și a-i aduce înapoi la lucru și pe acei comercianți care din lașotate au ales să se conformeze abuzului Primăriei Cluj-Napoca din frica represaliilor ulterioare, am solicitat de dimineață un punct oficial pe acest subiect:

“Buna ziua!

Care este situația comercianților de pe Aleea Stadionului?

Solicit si o poziție oficială pe camera.”

Răspunsul oficial a venit după câteva ore:

“Buna ziua,

Ca urmare a solicitării dumneavoastră de informații, vă comunicăm că Primăria Cluj-Napoca nu va suspenda activitatea comercianților de pe aleea Stadion în perioada desfășurării evenimentului Street Food Festival (6-9 iulie 2017).

Biroul Mass-Media”

Deci, nici vorbă și de un sincron…

În ceea ce privește tentativele de represalii ulterioare la care municipalitatea clujeană va fi tentată să le aplice comercianților de le Aleea Stadionului, îi rugăm pe aceștia să-și ia inima în dinți și să-și câștige demnitatea și să ni se plângă. Au telefoanele redacției, au și adresele de mail.

PS: Îi felicităm și pe colegii de la Monitorul de Cluj care au luat atitidine față de acest abuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *