Din oras

Jumatate de milion pentru proiectul bazei sportive din Gheorgheni

Primaria pune la bataie jumatate de milion de lei pentru proiectarea complexului de agrement din baza sportiva planuita in cartierul Gheorgheni. Licitatia se va desfasura offline, iar ofertele se vor deschide in 6 ianuarie.

Potrivit studiului de fezabilitate aprobat de consilierii locali in luna noiembrie baza sportiva se va construi pe terenul municipalitatii de o suprafata de peste 93.000 de metri patrati, iar investitia se ridica la peste 22 de milioane de lei, plus TVA.

“Amenajarile constau in realizarea de alei si piste de alergare si ciclism, terenuri de fotbal, tenis, baschet, beachvolei, badminton, skate, escaladare, fitness; loc de joaca pentru copii, parc de aventura, paintball, amfiteatru in aer liber, zona verde cu plante perene si in zona terenurilor sportive, zona impadurita, cladiri: polivalenta, alimentatie publica, administratie”, se arata in proiectul de hotarare de Consiliu Local.

Suprafata construita urmeaza sa fie de peste 2.000 de metri patrati, terenurile vor depasi 13.000 de metri patrati, iar 64.000 de metri patrati vor fi spatiu verde. Studiul de fezabilitate a fost intocmit de SC Civitas Proiectare pentru un pret cu 38% mai mic fata de cel estimat, Societatea ii apartine Dacianei Bercan, care detine parti sociale si la societatea 4Invest din grupul de firme a lui Vasile Bercan, unul dintre privilegiatii contractelor cu Primaria. 4Invest a avut in anii trecuti mai multe contracte pentru reparatii scoli si gradinite precum si pentru constructia unor imobile.

Foto: http://ziuadecj.realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *