In vizor

”Juma” de milion de lei ”cu dedicație” pentru Cotoc, să-și cânte ”succesurile” Emil Boc, fără să fie deranjat de întrebări incomode

Primăria Cluj Napoca a cordat contractul ”Acord-cadru de prestare a serviciilor de publicitate”, în valoare de 496.500 lei, fără TVA, firmei Selmaco Internațional. Societatea este din Cluj Napoca și îi are ca proprietari pe Decebal Cotoc (95%) și Codruța Kali (5%).

Din 2020, societatea a declarat anual pierderi financiare. firma se ocupă de administrarea afacerilor Radio Napoca, unde primarul este invitat constant, fiind unul dintre canelale media unde primarul își cântă, nestingherit, ”succesurile”.

Conform Gazeta de Cluj, care a publicat această informație, caietul de sarcini a fost conceput astfel încât doar firma respectivă s-a putut înscrie la licitație.

De altfel, săpând printre documentele publicate parcimonios pe site-ul municipalității clujene, observăm că firma Selmaco este o abonată a emiterilor de facturi pentru ”servicii de publicitate”.

iar dacă tot facem săpături, această firmă este firma de casă a lui Emil Boc în ceea ce privește ”servicii de publicitate”, servită cu dedicație, cel puțin din 2015.

În plus, firma se adapă și din banii de campanie ai PNL, dar și din banii de cereri de subvenție ”pe timp de criză” de la SGG – că tot e scandalul cu nenumirea lui Abrudean ca șef acolo.

Mielul blând suge de la câte oi vrea el să-l lase pe măgar să ragă în public ce vrea el.