Justitie

JULA, protectorul și bunul prieten al lui Tudor Cîrje, săltat și el în dosarul de proxenetism al ȘARPELUI

Scris de 11,711

Un alt individ săltat în dosarul de proxenetism al ȘARPELUI este dejeanul Lucian Jula, protectorul și prietenul inculpatului Tudor Cîrje, cel care a omorât-o într-un accident pe tânăra Gabriela Rîpan. 

Potrivit surselor, Lucian Jula și Cosmin Pop zis Șharpele Nebun, sunt prieteni de mai mulți ani și figurează în mai multe acte materiale din dosarul de proxenetism al procurorilor. Cei de la BCCO au descins astăzi și la domiciliul lui Jula, iar acesta urmează să fie condus la audieri. 

Imagini de la un party privat erau postate cu Cîrje și Jula, care se distrau de minune la câteva săptămâni după moartea Gabrielei Rîpan. 

Surse din anturajul lui Jula susțin că acesta conduce mașini de zeci si sute de mii de euro și că ar avea un service auto în Cluj. 

Reamintim că în această dimineață au fost efectuate mai multe percheziții în Dej, Gherla, Cluj-Napoca și vâlcea la interlopi bănuiți de camătă și proxenetism. 

13 persoane în furnte cu o tânără care l-a excrocat pe un elvețian de 160.000 de euro pentru un apartament în Cluj-Napoca, vor fi conduși la audieri, reținuți și ulterior prezentați instanței cu propunerea unor măsuri preventive. 

Ziar de Cluj a scris în exclusivitate despre legăturile dintre interlopii din DEJ și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dej. Mai mult, în urmă cu șase ani, sursele susțin că Alin Câmpean, actualul comandant al Dejului, ar fi lucrat la un dosar penal împotriva acesto proxeneți prieteni, care s-a finalizat cu clasare. ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 10 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 10 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 15 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 15 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 16 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 2 days General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE