In vizor

Judecatoarea Monica Trofin, presedintele Biroului Electoral Judetean Cluj, a reparat GAFA. Vezi cum pot vota bolnavii din spitalele Clujului

Au trecut cateva zile bune de la publicarea in exclusivitate in ziarul nostru a modului confuz in care Biroul Electoral Judetean a comunicat unitatilor spitalicesti din judetul Cluj, mijloacele prin care cetatenii cu drept de vot pot sa-si exprime optiunea la alegerile prezidentiale din acest an.

Contactata ieri de un jurnalist de la Ziar de Cluj doamna judecator Monica Trofin, presedintele Biroului Electoral Judetean Cluj a recunoscut ca primul comunicat transmis spitalelor din Cluj a creat confuzie:

„Va multumesc ca ne-ati semnalat eroarea, intentia noastra a fost sa oferim lamuriri despre persoanele care sunt netransportabile, dar am transmis acel comunicat si nici medicii, nici pacientii nu au inteles clar la ce ne-am referit. Am revenit cu un comunicat lamuritor in data de 27 octombrie. In esenta acolo lamurim clar lucrurile, toti bolnavii cu drept de vot din judet pot vota la urna speciala daca isi exprima aceasta intentie cu 24 de ore inainte de vot, respectiv pentru primul tur, in data de 1 noiembrie, la sectia la care este strada unde este arondat spitalul in care sunt ingrijiti acestia.”

Redam integral comunicatul Biroului Electoral Judetean Cluj.

Avand in vedere prevederile art. 45 alin.5 din Legea nr.370/2004 cu modificarile si completarile ulterioare, pentru alegerea Presedintelui Romaniei, precum si dispozitiile Deciziei Biroului Electoral Judetean nr.4/27.10.2014, aducem la cunostinta publica urmatoarele:

Cererile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale pentru persoanele cu drept de vot internate in spitalele din judetul Cluj se vor depune la sectia de votare la care este arondata strada pe care se afla spitalul, in preziua votarii (1.11.2014) intre orele 18 – 20.

Foto: monitorulvn.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *