Din oras

De Halloween, un clujean si-a pus Ferrariul la dispozitia copiilor

Mihai Rad, unul dintre cei mai instariti clujeni, care are in garaj  un McLaren MP4-12C Spider si un Ferrari 458, demonteaza mitul baiatului arogant, de bani gata. De Halloween, tanarul de 29 de ani si-a pus Ferrari-ul la dispozitia copiilor din Valcele, care s-au distrat teribil in bolidul de sute de mii de euro.

“Am avut placerea sa impart niste masti si bomboane unor „monstruleti” superbi si simpatici de la scoala din Valcele si sa le ofer un mic loc de joaca de Halloween. Le multumesc parintilor si profesorilor pentru acordul de a-i filma pe prichindei. Happy Halloween!”, a scris Mihai pe pagina personala de Facebook.

Filmuletul asta e facut din hobby, nu pentru „articole la ziar”, iar actiunea in sine e facuta de dragul copilasilor – eu le-am facut ziua mai frumoasa si le-am oferit o amintire de neuitat. Ei, la randul lor, m-au umplut de energie si mi-au reamintit ca exista si bucurie pura, fara urma de invidie, in prezenta unei masini cu calut cabrat pe capota. Si, Doamne, ce perle faine au scos”, mai spune Mihai Rad.

Prin aceasta actiune, clujeanul vrea sa ii indemne si pe altii sa faca o fapta buna, nu doar de Halloween. Mihai rad nu este la prima astfel de actiune caritabila. In urma cu cateva luni, in Ferrari-ul lui urca Matias, copilasul care avea nevoie de implanturi la ambele urechi pentru a putea auzi.

“Ce sa vezi…acel cocalar, cu cruciulite la oglinda si manele, care sparge seminte si face misto de romani, face fericiti niste copii,ii face sa viseze si sa inteleaga ca orice vis poate fi indeplinit,el insusi fiind exemplul ce l mai bun. Bravo Mihai Rad, ai fost judecat si inteles gresit, dar noi stim ca esti un suflet sensibil si generos cu acesti copii”, il lauda Alin Botezan pe instaritul clujean.

Mihai Rad este fiul fostului sef de catedra de la Facultatea de Jurnalism din Cluj Napoca, din cadrul Universitatii Babes Bolyai. In prezent, Ilie Rad a ramas profesor universitar la aceeasi facultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *