Jos palaria

Jos pălăria, UNTOLD pentru campania umanitară destinată Spitalului de Copii din Cluj-Napoca!

Dincolo de dezavantajele organizării unui festival de talia Untold în mijlocul orașului, evenimentul în sine este unic în România, iar amploarea acestuia este dovedită clar de prezența unui număr foarte mare de fani ai muzicii din toate colțurile lumii. În trei ani, Cluj-Napoca a ajuns pe harta festivalurilor de profil din lume. Organizatorii Untold au profitat de numărul mare de festivalieri nu doar ca să facă profit de pe spinarea lor, ci i-au implicat și în campanii umanitare. Dacă în anii precedenți s-au desfășurat campanii de donare de sânge, care au avut un succes foarte mare, la ediția din acest an, publicul a fost provocat să doneze pentru construirea a două camere sterile pentru Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. Proiectul este estimat la peste 100.000 euro, iar lucrările sunt planificate pentru anul 2018.

Fanii festivalului au ocazia să se implice în această campanie și să doneze 2 euro printr-un SMS la 8844 cu mesajul spital, trimis în cele patru zile ale evenimentului sau să doneze în contul bancar al Asociației Dăruiește Viață până la 31 martie 2018.

Toți cei care au primit gratuit o invitație la UNTOLD au posibilitatea să sprijine cauza printr-o donație personală, realizată în urnele situate la intrarea în festival.

„Pornim și această campanie, din nou, de la o statistică îngrijorătoare: în România, rata de supraviețuire a bolnavilor în lupta cu cancerul este de sub 50%, una dintre cele mai scăzute din țările UE. Vrem să ajutăm la schimbarea acestei realități dramatice, vrem să ne implicăm și să întindem o mână de ajutor spre secția de hemato-oncologie de la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, unde sunt tratați anual 100 de copii, alături de partenerii noștri de la Dăruiește Viață, care au desfășurat campanii de acest gen și în alte spitale din România. Poate că printre acești copii, atât de greu încercați de viată, se află următorul cel mai bun DJ al lumii sau cea mai bună voce live, care în câțiva ani va urca pe scenele Untold, dacă primește tratamentul necesar”, a declarat Edy Chereji, director de marketing și comunicare Untold.

În lipsa tratamentelor corespunzătoare și aplicate la timp, dar și din cauza infecțiilor spitalicești, copiii bolnavi de cancer din România au de două ori mai puține șanse la viață decât cei din țările occidentale.

Jos pălăria, UNTOLD pentru campania umanitară! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *