Jos palaria

JOS PĂLĂRIA: Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord donează suma de 30.000 de euro Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

În contextul pandemiei de Covid-19, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord), operatorul de distribuție din partea de nord-vest a țării, parte a Grupului Electrica, se alătură efortului de susținere a celor care luptă în prima linie cu noul coronavirus și donează suma de 30.000 de euro Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Banii vor fi folosiți pentru achiziția de aparatură medicală absolut necesară pentru tratarea pacienților afectați de noul virus, precum și de echipamente de protecție pentru personalul medical din spitale.

 „În această perioadă dificilă, care ne pune față în față cu provocări nemaiîntâlnite până acum, trebuie să înțelegem cu toții că depinde de eforturile noastre comune ca să limităm efectele răspândirii virusului. Compania noastră este conștientă că susținerea sistemului medical și a personalului din spitale, responsabilitatea, solidaritatea și empatia pe care o vom manifesta în aceste zile, poate să facă diferența în modul în care vom depăși aceast moment critic”, a declarat Emil Merdan, Directorul General al SDEE Transilvania Nord (foto sus).

“Încă de la debutul acestei situații, SDEE Transilvania Nord a adoptat măsuri speciale de protecție a consumatorilor, angajaților și partenerilor săi, precum și de limitare a unei potențiale extinderi a Covid-19. Planul de reziliență existent la nivelul companiei a fost actualizat cu promptitudine pentru a răspunde situației excepționale de la nivel național” a mai precizat Emil Merdan.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *