Jos palaria

Jos Palaria, Photo Romania Festival!

Photo Romania Festival a umplut Clujul de fotografi si pasionati de fotografie pentru a patra oara consecutiv.

Timp de zece zile, intre 16 si 25 mai, festivalul a insemnat zeci de evenimente: expozitii, ateliere, dezbateri, competitii si concerte desfasurate in tot orasul. Casinoul din Parcul Central, Piata Unirii, Bastionul Croitorilor, Liberty Technology Park, studioul Ciorchin si multe alte locuri au fost gazdele primitoare ale Photo Romania Festival – editia 2014.

Proiectul de suflet al festivalului, Muzeul National al Fotografiei, a mai parcurs o etapa catre deschiderea permanenta, prin organizarea organizarea expozitiei temporare de istorie a fotografiei, gazduita in sase sali generoase ale Muzeului National de Istorie a Transilvaniei. Expozitia poate fi vizitata pana la sfarsitul lunii iunie, iar organizatorii spera ca, impreuna cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, sa poata inaugura anul viitor, in cadrul Capitalei Europene a Tineretului, muzeul permanent.

In cadrul festivalului a fost demarat si proiectul „Clujul merita”, organizat de agentia Fapte si Asociatia Cluj-Napoca 2021 Capitala Culturala Europeana si care urmareste strangerea a 15.000 de mesaje foto de sustinere a Clujul in aceasta competitie.

Pentru ca, timp de zece zile, Cluj-Napoca a fost centrul fotografiei est-europene, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata Photo Romania Festival! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *