Jos palaria

Jos palaria pentru senatorul Alexandru Cordos!

Senatorul clujean Alexandru Cordos a reusit performanta de a scrie cele mai lungi fraze din istoria de 100 de ani a alesilor. Pesedistul are si un as in maneca: in multe cuvinte nu spune, de fapt, nimic. 

„Calculul eficientei pietei muncii este strans legat de gradul de ocupare al populatiei, numarul mediu al salariatilor si timpul efectiv lucrat care, in Romania, nu se calculeaza la nivelul intregii economii ci pe sectoare de activitate. O analiza a evolutiei acestor factori pot oferi o imagine destul de exacta asupra eficientei muncii.

Resimtind inca influenta crizei, 2013 a adus cateva schimbari in evolutia pietei muncii din Romania, in privinta domeniilor de activitate care s-au facut noi angajari, a sectoarelor nevoite sa blocheze procesele de recrutare si a oportunitatilor de angajare la nivel local sau international”,a spus azi senatorul Alexandru Cordos, intr-o declaratie politica sforaitoare.

Pe intelesul tuturor, senatorul uselist a realizat, dupa ce a analizat cifrele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) – date disponibile oricarui interesat – ca, fata de 2010, anul de fata are mai putini someri, cam cu 200.000. 

Dar pentru ca n-au fost de ajuns primele fraze kilometrice, Cordos a plusat cu o rabufnire de 5 randuri si multe predicate:

„Stimati colegi senatori, consider ca principalele directii de actiune pentru eficientizarea pietei muncii in ideea cresterii competitivitatii economiei romanesti vor trebui sa fie orientate spre adoptarea unei legislatii a muncii care prin toate componentele ei, relatiile de munca angajat-angajator si dialogul social, sa incurajeze incadrarea in munca a unui procent din populatia activa apropiat de media europeana”

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria! pentru cea mai plictisitoare declaratie politica din ultimul secol a unui senator clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *