Jos palaria

Jos pălăria pentru ”Les Mousquetaires du Vin” care și-au respectat angajamentul de a dota cu plasme șapte saloane din cadrul Clinicii Pediatrie III

În luna octombrie a anului trecut, Les Mousquetaires du Vin („un grup de somelieri si comunicatori care oferă experiențe complexe și Edu-tainment pentru mediul business și comunitate”) s-au implicat, alături de alți sponsori și voluntari inimoși, în procesul de modernizare a Clinicii Pediatrie III, ei fiind un exemplu viu că puțin, donat din suflet și cu cap, înseamnă foarte mult pentru cei aflați în suferință.

La început au donat doar o plasmă, dar au promis că vor dota cu plasme 7 saloane de la Pediatrie, pentru a transforma astfel mediul spitalicesc într-unul mai cald și mai primitor. În urma unei gale caritabile, pe care au organizat-o la începutul lunii decembrie (un eveniment de licitație a unor vinuri exclusiviste), ei au reușit să strângă suma necesară pentru a le însenina sufletele copiilor internați la Pediatrie III:

„Echipa Les Mousquetaires du Vin își respectă angajamentul de a dota cu plasme șapte saloane din cadrul Clinicii Pediatrie 3, Cluj-Napoca. Mulțumim tuturor participanților la Gala Caritabilă din decembrie 2016 și celor care ne-au ajutat în demersul nostru! Mulțumim și celor din presa clujeană care au reflectat corect acest gest”, au declarat muschetarii, cu prilejul donării plasmelor către personalul clinicii.

Pentru gestul lor, mic, dar semnificativ, de a crea o ambianță mai plăcută pentru copiii internați la Pediatrie III, Ziar de Cluj le dedică astăzi celor de la „Les Mousquetaires du Vin” rubrica „Jos pălăria!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *