Din oras

Fiecare accident de pe Frunzişului întârzie sute de oameni la locurile de muncă

Încă un accident a avut loc în această dimineaţă pe strada Frunzişului. Nu ar fi o noutate, accidente au loc în fiecare zi pe respectiva stradă.

Două maşini avariate, au venit echipaje ale poliţiei, ale ISU, s-au făcut măsurători. Iar clujenii au fost blocaţi în maşini. Unii nu s-au mişcat de pe loc 15 minute.

Sute de oameni aşteptau cuminţi la coadă. Şi aşteptau, şi aşteptau. Mănăşturenii care încercau să coboare de pe Câmpului şi Mehedinţi, plus străzile adiacente au fost blocaţi de accidentul de pe Frunzişului. Iar cei care îşi doreau să coboare către Big au fost blocaţi de o tamponare pe stradă Bucegi. Care a fost că un fel de „bomboană de pe colivă”.

„Ştie cineva ce e cu Mănăşturul azi? De 15 min blocaţi pe Aleea Retezat. Pe Mehedinţi, Câmpului se stă…”, îşi întreba Marcela prietenii, neştiind încă de accident. Iar concluzia discuţiei a fost cât se poate de adevărată şi de tristă: „S-au plesnit 2, şi câteva mii au întârziat la muncă…”

Blocaţi în maşini, oamenii chiar au început să facă glume. „Şi în spate la big erau 2 accidentaţi. Au mai blocat şi aia circulaţia„, iar răspunsul a fost pe măsură: „Aia cred că postau pe facebook despre accidentul de pe varianta.”

Câţi oameni mai trebuie să sufere ???? Ignoranţa totală„, este mesajul lui Eugen către autorităţi, mai ales că pe porţiunea respectivă locuitorii din zonă cer de ani de zile o soluţie care să-i protejeze pe pietoni.

Ziar de Cluj a solicitat Primariei raspunsuri la mai multe intrebari ce tin de siguranta circulatiei pe strada Frunzisului. Asteptam sa vedem cat mai dureaza pana se vor lua masuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *