Jos palaria

JOS PĂLĂRIA. Jurnalista Loredana Danciu constată cum autoritățile mimează implicare în cazul refugiaților: ”Vorbim de femei epuizate și copii care au nevoie de băi calde și liniște. NU de toalete la grămadă și paturi de campanie”

Într-o postare pe pagina de Facebook, jurnalista Loredana Danciu constată jocul de gleznă al autorităților în problema refugiaților ucraineni și cum acestea mimează că se implică. Cam cum se ”implica” și Emil Boc când făcea spitale de campanie din carton presat în 2020, în plină pandemie.

Redăm opinia integral:

Când se vor deschide ușile vilelor de protocol, vilișoarelor de la mare și munte, căbănuțele celor de la Romsilva care au apărut aseară frumos, aicișea pe post în documentarul fabulos de aproape o oră al jurnaliștilor de la Aljazeera, campusurile și căminele studențești ce zac goale de aproape 2 ani, alte vile mișto ale instituțiilor statului calde doar în week-end când se țin sindrofii si paranghelii, absolut toate porțile mănăstirilor… pot spune mai marii generali, care flutura ici colo câteva corturi, că au mișcat ceva.

Pentru că vorbim de femei epuizate și copii care au nevoie de băi calde și liniște.

NU de toalete la grămadă și paturi de campanie.

Următoarele zile vor fi cele mai grele pentru mame și copii.

Pe care in mare parte le-au primit în case romanii pe cheltuiala lor.

Le-au oferit pâine și apă ong-urile,o mînă de preoți și patronii de hoteluri și pensiuni care nu le-au cerut acestor oameni nimic în schimb.

 

(Fotocredit: pagina personală de Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *