Jos palaria

Jos pălăria IJP Cluj, Serviciul Rutier: Au arătat celor de la RADP Cluj-Napoca că nu dispun de un Cod Rutier alternativ!

Scris de 27,396

În 17 iulie, anul curent, o maşină de ridicări a RADP Cluj-Napoca a fost filmată în timp ce şoferul avea impresia că este poliţist în misiune. Motiv pentru care nu numai că şi-a pus utilajul pe contrasens, dar a şi trecut pe roşu printr-o intersecţie – ce muşchii lui, doar este angajatul municipalităţii, iar la municiplaitatea clujeană, de sus, până jos, Legea este facultativă! Legea izvorăşte din muşchii fiecăruia şi se aplică facultativ, selectiv şi în funcţie de interes.

Noroc că mai sunt şi cetăţeni care ştiu să vâneze nesimţirea în Cluj-Napoca, să o facă publică şi să o amendeze autorităţilor care încă îşi mai fac datoria în Republica Autonomă Cluj.

“Acum cateva saptamani am postat un video, cu masina de la Serviciul de Ridicari Auto patrunzand pe contrasens si apoi intrand in intersectie pe culoarea rosie a semaforului

Am depus acest video, insotit de o sesizare la politie, prin e-mail la adresa clujnapoca@cj.politiaromana.ro.

Multi dintre voi m-ati rugat sa impart cu voi rezultatul demersului, deci iata, aveti atasat raspunsul politiei.” – a scris clujeanul Rajmond Jánó pe Grupul Şoferi de Week-end Cluj

Jos pălăria IJP Cluj, că aţi scos Codul Rutier Paralel din capul celor de la RADP Cluj-Napoca!ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 2 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 3 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 3 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 4 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
 • Acum 17 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 18 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
 • Acum 22 hours Politica
  Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Marinei Române: Îi felicit pentru profesionalism și dăruire pe toți marinarii care și-au legat destinele de mările și oceanele lumii
 • Acum 23 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 1 day Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 2 days In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 2 days Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 2 days In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE