Politica

Gabriela Firea le reamintește clujenilor că orașul condus de Emil Boc e MAI POLUAT decât Bucureștiul

Primăria Capitalei a ripostat dur împotriva celor care critică măsurile gândite de Gabriela Firea pentru a diminua poluarea din oraș.

Ca de obicei, spre Cluj-Napoca au fost trimise săgeți, orașul de pe malul Someșului fiind scos la înaintare într-un top al celor mai poluate orașe din România. 

Concret, Gabriela Firea a anunțat că va introduce viniete pentru toate mașinile care întră în București, dar nu sunt înmatriculate în capitală. Măsura gândită de Firea a atras multe critici, moment prielnic ca Primăria să iasă la atac. 

„Având în vedere că Bucureştiul este pe locul şase în topul celor mai poluate oraşe din Europa, sunt necesare măsuri concrete de îmbunătăţire a calităţii aerului. În România, Bucureştiul ocupă locul patru în topul celor mai poluate oraşe, după Iaşi, Cluj-Napoca şi Braşov, iar centrul Capitalei, conform măsurătorilor, reprezintă ‘o zonă de vârf’ atât a congestiei rutiere, cât şi a poluării generate de autovehicule”, au transmis cei de la PMB într-un comunicat de presă.

Nu este prima dată când instituția reprezentată de Gabriela Firea „înțeapă” Clujul. În urmă cu două luni, Gabriela Firea lăsa să se înțeleagă că Emil Boc este un manager slab.

CITEȘTE ȘI: Război de la distanță între Cluj și București. Emil Boc, replică pentru Gabriela Firea: „La Cluj nu se pune problema falimentului!”
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *