Jos palaria

Jos Palaria, Florin Estefan! Clujenii sunt chemati la Opera printr-o invitatie surprinzatoare

Clujenii sunt invitati la Opera intr-o maniera originala. Directorul Operei Nationale Romane Cluj-Napoca, Florin Estefan, a venit cu initiativa frumoasa si surprinzatoare, deopotriva, de a crea un filmulet de promovare a institutiei. Filmuletul are la baza ideea iesirii la cinema intr-o sambata seara. Fiind bine-cunoscut faptul ca e nelipsit din sala acel tip de spectator caruia ii suna telefonul, deranjandu-i pe ceilalti, Opera Nationala Romana din oras a creat un mini spectacol la Cinema Victoria pentru a-i invita, astfel, pe clujeni la spectacole de Opera.

„E sambata seara. Ai iesit cu prietenii sa vezi un film. Te asezi pe locul tau si astepti cuminte sa inceapa actiunea. Iti suna telefonul, ai uitat sa-l opresti inainte. Se poate intampla oricui! Cineva insa, e foarte deranjat de sonerie”, arata descrierea filmuletului.

Acesta surprinde clujenii pregatindu-se de film intr-o sambata seara, cand, asezati in scaune, sunt intampinati de o reclama ceva mai neobisnuita. Mai exact, Tiberiu Simu si Sergiu Coltan pornesc un adevarat spectacol de opera. In timp ce unul face parte din reclama si anunta inceperea filmului, recomandand inchiderea telefoanelor, celalalt se afla in sala jucand rolul spectatorului caruia ii suna telefonul. Momentul creat, reprezinta, de fapt, o invitatie la Opera Nationala lansata prin glasurile celor doi tenori. Acestia propun ca in loc sa se certe asupra problemei telefonului buclucas, sa-i invite pe clujeni la Opera. Initiativa organizatorilor este primita cu aplauze si priviri admirative. Videoul poate fi vizionat pe pagina oficiala a institutiei. Conceptul apartine celor de la Heraldist Experience, fiind realizat de AV Media Productions pe muzica lui Razvan Krivach.

Pentru felul minunat in care a promovat si a modernizat imaginea Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata directorului Florin Estefan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *