In vizor

Jos pălăria celui mai gospodar primar din România, inutilei sale Poliții locale, marelui președinte de Consiliul județean și și mai inutelei Gărzi de mediu din acest cel mai ocoș județ din România!

Cluj-Napoca, cel mai de 5 stele oraș din România, și însuși județul Cluj nu contenesc să ne uimească prin activitatea de cei mai nemaipomenit de buni gospodar pe care ne-o demonstrează zilnic că ar fi pe Facebook și din comunicate, atât primarul Emil Boc, cât și eroicul său fin Alin Tișe. Alin Tișe, cel care atunci când nu se luptă cu levigatul de la Pata Rât, se luptă să finalizeze în regim de urgență Centrul de Management Integrat al Deșeurilor și Emil Boc, cel care atunci când nu intevine să se facă un contract onest de salubritate stradală și pentru Cluj-Napoca, nu se luptă nici cu incendiile ritualice de la Pata Rât.

Azi vă invităm să faceți o plimbare pe un traseu extrem de gospodărește ornat cu deșeurile harnicilor clujeni. Un traseu demn de un oraș de 5 stele, toate sub surtuc.

Traseul este simplu: treceți de Selgros. Fix în dreptul Băilor Someșeni, este drumul la dreapta, spre unitatea Militară. Gunoaiele sunt pe partea dareaptă, pe marginea și în interiorul fostei pepiniere a partidului… Cândva, zona a fost superbă. Acum doar ce a fost îmbunătățită.

Totodată trebuie să ne scoatem pălăria și în fața acelor clujeni care au reușit performanța de a înfrumuseța cu deșeurile lor bunătate de Natură!

Sperăm numai că așa de gospodari sunteți și la voi în casă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *