In vizor

Jos pălăria celui mai gospodar primar din România, inutilei sale Poliții locale, marelui președinte de Consiliul județean și și mai inutelei Gărzi de mediu din acest cel mai ocoș județ din România!

Scris de 3,701

Cluj-Napoca, cel mai de 5 stele oraș din România, și însuși județul Cluj nu contenesc să ne uimească prin activitatea de cei mai nemaipomenit de buni gospodar pe care ne-o demonstrează zilnic că ar fi pe Facebook și din comunicate, atât primarul Emil Boc, cât și eroicul său fin Alin Tișe. Alin Tișe, cel care atunci când nu se luptă cu levigatul de la Pata Rât, se luptă să finalizeze în regim de urgență Centrul de Management Integrat al Deșeurilor și Emil Boc, cel care atunci când nu intevine să se facă un contract onest de salubritate stradală și pentru Cluj-Napoca, nu se luptă nici cu incendiile ritualice de la Pata Rât.

Azi vă invităm să faceți o plimbare pe un traseu extrem de gospodărește ornat cu deșeurile harnicilor clujeni. Un traseu demn de un oraș de 5 stele, toate sub surtuc.

Traseul este simplu: treceți de Selgros. Fix în dreptul Băilor Someșeni, este drumul la dreapta, spre unitatea Militară. Gunoaiele sunt pe partea dareaptă, pe marginea și în interiorul fostei pepiniere a partidului… Cândva, zona a fost superbă. Acum doar ce a fost îmbunătățită.

Totodată trebuie să ne scoatem pălăria și în fața acelor clujeni care au reușit performanța de a înfrumuseța cu deșeurile lor bunătate de Natură!

Sperăm numai că așa de gospodari sunteți și la voi în casă…ULTIMA ORĂ

 • Acum 17 mins In vizor
  EXTRACALIFRAGILISTIC! Cică Boc nu a întrunit majoritatea necesară în Consiliul local controlat de el și astfel nu a cumpărat sediul BCR… Măi, să fie, l-au sfidat ”pinguinii” și ”focile” sale?
 • Acum 39 mins Politica
  Preşedintele Iohannis a semnat decretul care conferă atribuții sporite polițiștilor locali pe drumurile publice. Adică orice ”Pristanda” angajat pe cumetrie în banul public, cu școală ”de Rutieră” cât trenul, are dreptul să ne tragă pe dreapta?
 • Acum 1 hour Analiza
  #ȘMENGEN: Tabloul Împăratului  Franz Josef, din crâșma doamnei Mullerova, e în continuare plin de rahat mâncat cu polonicul
 • Acum 4 hours Rautacisme
  CÂȚI DINTRE DUMNEAVOASTRĂ, DRAGI CLUJENI, VĂ PUTEȚI PERMITE 9000 DE LEI SĂ BEȚI O CAFEA CU EMIL BOC? Excepție ăia pentru care certificare ISO anti-mită se oprește la ușa Urbanismului de Cumetrie
 • Acum 4 hours Politica
  IAR S-A FÂSÂIT ”ROMÂNIA EDUCATĂ”. Cu o alocare de numai 2,1% din PIB pentru Educație, studenții amenință ci proteste publice ”față de nepăsarea clasei politice”
 • Acum 5 hours Eveniment
  Investiție de 2,41 de miliarde de lei: CFR a semnat contractul pentru electrificarea lotului 4 al liniei Cluj – Episcopia Bihor. Cu un obiectiv de toată jena: 160 de kilometri pe oră pe 47 de kilometri de cale ferată
 • Acum 6 hours In vizor
  Un director de la Direcția Județeană de Finanțe Cluj acuzat că ia bani în parcul de la Avram Iancu. ”Nu este adevărat acest lucru. Acolo sunt camere”
 • Acum 7 hours Eveniment
  ÎNCĂ O PĂDURE DE HÂRȚOAGE (că ”mijloace electronice”, din părți): Din 1 ianuarie 2023, contractele de închiriere vor fi înregistrate, obligatoriu, la ANAF
 • Acum 9 hours Din oras
  CLUJ: Primul muzeu etnografic din România împlinește un secol de la deschidere
 • Acum 23 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 1 day Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 1 day Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE