Jos palaria

JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: „Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”

„Am fost șocat să văd că în 2023 un suflet, o ființă umană este nevoită să umble desculță pe afară, iarna prin zăpadă. Nu înțeleg cum degetele lui nu erau degerate. Sau nu erau încă. A nins aproape peste tot în România. Te provoc să mergi cinci minute prin zăpadă, desculț/ă. În funcție de ceea ce simți decide singur/ă dacă vrei să ajuți sau nu” – îşi începe pledoaria Răzvan Dan pe pagina de Facenook Clujul Civic.
Pe puștiul din imagine l-am găsit la Pata Rât, căutând în gunoi. Pata Rât este groapa de gunoi a orașului Cluj-Napoca, o zonă unde el și alte sute își duc traiul în condiții inumane. Țin să menționez încă odată că Pata Rât este o zonă din orașul Cluj-Napoca.
Pare o altă lume, o altă țară. Ca idee, peste deal se vând terenuri cu milioane de euro.
Am citit feedbackul vostru și am văzut că vă doriți să ajutați din nou. La prima campanie de donații am strâns puțin peste 4000 lei. Ați avut sufletele calde. Cei de acolo s-au bucurat maxim de pachete. Dar oare putem să le facem o bucurie și copiiilor? Eu sunt încrezător că da.
Voi strânge bani pentru bocanci. Vreau să fie noi să știu sigur că țin pe o perioadă mult mai lungă. Procesul de donare va fi ca celălalt și anume:
– mesaj în privat dacă dorești să donezi;
– donațiile le voi strânge pe Revolut. Se poate trimite din orice bancă. Comisioanele le acopăr eu în caz că este nevoie.
O pereche bună de bocanci pentru copii variază între 100 și 150 lei. Mi-ar plăcea să strângem minim 50 de perechi. Asta ar însemna peste 5000 lei. Nu ar fi imposibil. 100 lei de la 50 oameni. Cred că noi putem supraviețui fără 100 de lei în portofel, dar acei copii supraviețuiesc mai greu fără încălțăminte. Dacă printr-o minune se strâng mai mulți bani avem ce face cu ei. Situația de acolo este dezastruoasă.
În funcție de suma strânsă decidem împreună ce model cumpărăm.
Detalii extra pentru donații:
Tag Revolut: razvandann
Iban Revolut transferuri din România: RO31 BREL 0005 5071 9575 0100
Iban Revolut transferuri din alte țări: LT76 3250 0460 1344 1822
Nume, prenume: Dan Răzvan Florian
Donațiile rămân deschise până la finalul lunii februarie. În funcție de suma strânsă alegem împreună modelul bocancilor.